BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Mindeord over Jørn Lehmann Petersen

15-09-2022Karsten Uno Petersen og Bente Gertz skriver mindeord over regionsmedlem Jørn Lehmann Petersen på vegne af den socialdemokratiske regionsrådsgruppe. Jørn Lehmann Petersen bliver bisat i dag torsdag kl. 13 fra Broager kirke. 

Den socialdemokratiske regionsrådsgruppe har mistet en engageret ildsjæl og en værdsat kammerat.

Jørn Lehmann Petersen tog udgangspunkt i de socialdemokratiske værdier i alt sit arbejde.

Han tog initiativ til at sikre, at regionen skulle leve op til sit sociale ansvar. Ikke alene var han foregangsmand i arbejdet med at sikre jobs på særlige vilkår til de, der havde behov for det, men han var desuden meget optaget af at sikre, at regionen ansatte elever alle steder, hvor det er muligt.

I gentagne budgetforlig har Jørns tanker vundet indpas, og han var vedholdende i opfølgningen af, at de vedtagne mål faktisk blev indfriet.

Jørn var i en periode næstformand i udvalget for Det nære Sundhedsvæsen, hvor han ivrigt kæmpede for at skabe de bedste forhold for alle, hvad enten det handlede om muligheder for lægedækning eller nye indsatser.

Jørn var samtidig en ihærdig formand for regionens miljøudvalg. Her var han yderst vedholdende i sit arbejde for at sikre miljøet, hvad enten det drejede sig om de store generationsforureninger eller de mindre punktforureninger. Han var stædigt fastholdende i ønsket om at skabe bedre vilkår for vore efterkommere, så de kan leve i et rent miljø og han deltog flittigt i alle arrangementer, hvor der kunne skabes muligheder for oprensning og renere miljø.

Alt dette og mere til udførte han på trods af et stadigt dårligere helbred og en svær situation på hjemmefronten. Han ville opfylde sine politiske mål og deltage aktivt i gruppens arbejde.

Jørn var åben, imødekommende. lyttende og altid parat til at deltage aktivt i gruppens arbejde, hvor han delte ud af sin store viden og erfaring.

Jørn var en særdeles god og opmærksom kammerat, der vil blive stærkt savnet i gruppen.

Vore tanker går til familien, der har mistet et fast holdepunkt, et nærværende og hjælpsomt familiemedlem.

Æret være Jørns minde.


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk