BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Mindst 500 vil opleve Hit med 80’erne fredag i Broager Hallen

29-04-2019Mindst 500 har sikret sig en billet til årets nok største musik-aften på Broagerland, der byder på et genhør med ørehængerne fra dengang, og har du ikke nået det endnu, har du chancen for at bestemme dig i sidste øjeblik på fredag den 3. maj. Når dørene åbner kl. 19 i Broager Hallen til en fest med Hit med 80’erne, sælger Broager Kultur billetter for 225 kr.

- Vi har ikke udsolgt men er alligevel ganske godt tilfredse med opbakningen, så vi får en rigtig god aften, siger formanden for Broager Kultur, Mette Labori. Hun og Broager Kultur har en fast og stærk gruppe af frivillige, som sammen med flere frivillige stiller op torsdag aften.

- Vi har fået caféborde af sparekassen, og vi har indgået aftale med Allan Collins, som kommer med en driks-bar. Vi forsøger at gøre det rigtig hyggeligt i hallen for et publikum, som nok flest er i alderen 30-60 år. Selvom yngre sagtens kan tænke sig at være tiltrukket af sangvalget, mener formanden. Fredag aften vil 30 frivillige sørge for god service til alle fremmødte.

Læs mere ved at klikke her

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk