BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

MIT BROAGER - Egernsund er velkommen

13-10-2017


På borgermødet d. 25. september blev der stillet spørgsmål til, hvor bredt de to søsatte udviklingsprojekter, henholdsvis bystrategi og områdeinitiativ, favner geografisk. For eksempel mente nogen, at Rendbjerg og Egernsund også skulle inddrages i Broager projekterne.

 

- Spørgsmålet om Egernsund kom op på borgermødet, og fra forvaltningens side har vi ikke haft nogen intention om at udelade Egernsund eller Rendbjerg for den sags skyld, understreger udviklingskonsulent René Marc Petersen fra Sønderborg Kommune.

-Det er klart, at bystrategien for Broager bliver afgrænset til Broager by. Områdeinitiativet derimod har ikke nogen foruddefineret afgrænsning. Her er det i høj grad de lokale kræfter selv, der kan være med til at definere, hvilke initiativer der skal arbejdes med. Der er altså ingen hindring for, at Rendbjerg og Egernsund også byder ind og går i dialog med de andre engagerede borgere i Broager og på Broagerland, fortæller René Marc Petersen.

 

Formanden for Broagers Udviklingsforum, Dennis Kinaskowski, ser gerne, at hele Broagerland er med i det videre udviklingsarbejde. – Hvis der lokalt i Egernsund og Rendbjerg er borgergrupper med ideer og interesse i at gøre en indsats, er man meget velkommen til at kontakte mig, siger formanden. Han kan kontaktes på telefon 27 24 44 60


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk