BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Næsten 100 var i sving for at afvikle Maliq Cup

26-05-2019


En dejlig oplevelse i Broager. (Foto: Jørgen Michelsen)

Allerede inden Maliq Cup officielt var sat i gang summede idrætscenteret af glade børnestemmer og emmede af energi der skulle brændes af. Her var der taler om deltagere fra mange klubber i lokalområdet og også et hold fra Flensborg som gjorde at stævnet ligefrem igen blev internationalt. Der var 87 hold tilmeldt, der fik spillerantallet op på godt 700. Flot fremmøde.

En af de frivillige hjælpere fortalte, at de allerede før klokken 0900 havde talt omkring 120 biler. Så der var allerede fra start mange mennesker, der en lørdag morgen havde sat vækkeuret, selvom det var weekend.

Da så klokken slog 0900 og spillet blev sat i gang på de mange baner. U6 og U7 spillede på baner med oppustelige bander og her blev der gået til den. Alle spillere, mere eller mindre, omkring bolden og jubel som hos de store når der blev scoret. Hvilken energi. 

De andre årgange spillede på normale baner som varierede i størrelse og spillerantal i henhold til deres årgang. Også her var der masser af gejst og energi.

I pauserne var der mulighed for at tanke energidepoterne op igenfor både børn og voksne. Her var der dagen igennem stor søgning og en smule køkultur var nødvendig. Men alt med godt humør og snakken omkring fodbold, det fine vejr og hvad der ellers var på tapetet.

Dog gik køen ind i mellem lidt i stå, når der skulle vælges et stykke kage. Her var der lavet små mesterværker, hvor flere af dem havde fodbolden som tema. Her var lavet kampbane med spillere af vingummebamser og grøn glasur som græs og flere andre tiltag der ikke lod nogen tvivl om den kreative tanke bag. 
Der blev både løbet stærkt og svedt ved grillen med ringridere og produktionen af toast og franske hotdogs. De ansvarlige var godt tilfreds med både afviklingen og salget af mad og drikke.  

Der var dagen igennem også stor søgning til Maliq Land, hvor blandt andet ansigtsmaling, hoppeborg og skudmåleren var populære tiltag.

Flere af de yngre spillere fik i løbet af formiddagen øjnene op for muligheden for ansigtsmaling og det gjorde, at flere spillere spillede deres kampe med denne flotte udsmykning. Et lidt anderledes kue end normalt til kampene i turneringen.

Et andet godt tiltag var, at alle U6 til U8 hold ikke spillede om placeringer, her fik alle hold en pokal med hjem for deltagelse i årets stævne og de så i hvert fald både glade og stolte ud, da de blev fotograferet på alle leder og kanter.

De ældre årgange spillede om placeringer. Her var der "kun"  pokaler til nr. 1 og nr. 2.

Et godt stævne, som i den grad havde forbindelserne til vejrguderne på plads og dermed fik godt vejr på dagen. Samtidig et stævne der giver børn mulighed for at komme ud i den friske luft og få noget motion.

For at kunne få dette store arrangement på plads er der brugt mange timer til planlægning og opsætning. Her har der været lige knap 100 mennesker i sving for at gøre det muligt. Samtidig har der været god vilje fra sponsorer til at støtte arrangementet.

BUI fodbold vil derfor gerne takke både sponsorer og frivillige for den hjælp som de har ydet i forbindelse med afviklingen af  årets stævne udtaler Steffan Jepsen fra BUI Fodbold.
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk