BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Navnlig navne

09-03-2020


REGNSKABER
Agro - Annex ApS i Broager har ifølge Jysk Fynske Mediers tekstrobot haft et skidt år med underskud det seneste år. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 110.908 til -42.100 kroner før skat. Egenkapitalen faldt fra 1,4 millioner til 1,3 millioner kroner. Et andet lokalt firma, Braue Trans ApS er i det seneste regnskabsår drevet med underskud – for andet år i år. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -264.686 til -319.450 kroner før skat. Egenkapitalen faldt fra -532.377 til -851.829 kroner og er dermed stadig negativ.

HUSHANDEL
Pileløkke 46 i Broager er købt af Daniel Søren Lyberth Boye og Tina Klyhn for 1.450.000 kroner. Ifølge Ritzaus tekstrobot er husets sælger Gisela Frauke C Jürgensen, som selv fik papir på det 13. juni 2017.

BESTYRELSESPOSTER
Per Givskov blev på generalforsamlingen i Broager Motion hyldet for sin indsats med klapsalver og en afskedsgave. På grund af sygdom har han måttet trække sig fra posten. Nyvalgt formand er Lars L. Sørensen, som hidtil har været næstformand. Rune Svendsen blev valgt som næstformand for 2 år, Janne Jacobsen blev genvalgt som kasserer for 2 år, og Christina Simonsen blev nyvalgt som bestyrelsesmedlem.

Efter generalforsamlingen i BUI Gymnastik består bestyrelsen af Else Marie Toft, formand, Morten Andreasen, næstformand / sekretær, Ulla Toft Beeck, kasserer, Allan Bødker og
Maria Andreasen. Lene k. Jørgensen er udtrådt af bestyrelsen af helbredsmæssige grunde og fik på generalforsamlingen en stor tak for mange års godt samarbejde.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk