BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Nu bliver det hverdag igen

26-09-2021Efter halvanden år med Corona nedlukning og to aflyste Oldtimerløb samt aflyste Anderæs m.m., ser vi frem til, at det bliver hverdag igen, siger Erik Krogh, Broager, fra Lions Club Broager Gråsten.

Grundet Coronaen har vores klubmøder og øvrige aktiviteter været på standby. Vores nye klubår starter her i september måned og vi håber, at det bliver et normalt år, hvor vi kan planlægge vores årlige aktiviteter.

Med baggrund i ovennævnte har vi i klubben besluttet, at præsidenten fra sidste klubår fortsætter i dette klubår.  Her i efteråret begynder vi planlægningen af næste års Oldtimerløb og kan se frem til at holde det for 30. gang, sidste weekend i maj måned 2022.

Ud over det daglige klubarbejde, som giver et socialt sammenhold og netværksrelationer, er det også vigtigt, at vi i klubben kan lave arrangementer der giver penge til Lions arbejdet, som vi så kan give videre til lokale, nationale og internationale formål slutter PR- koordinator Erik Krogh.

 

Billedet:

Fra venstre Torben Schütt, Rinkenæs, dette års præsident, Benno Kay, Blans, Jan Christensen, Gråsten, Erik Krogh, Broager, Carsten Lydiksen, Broager  og Flemming Toft, Dynt.