BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Nu er de nye affaldsbeholdere på vej

14-06-2020


Nye krav til finsortering er på vej...

Som mange nok allerede er klar over, skal der skiftes genbrugs- og affaldsbeholdere til en ny affaldsordning i kommunen, der starter i oktober 2020.

Mange har allerede fået information fra kommunen via E-boks. Men selve omfanget og hvor meget beholderne fylder , er for mange stadig uvist. Sønderborg Forsyning skulle have været forbi Broager den 27. marts for at informere og vise de nye containere. Men dette blev, lige som så meget andet ramt af Coronanedlukningen.

Forsyningen er nu begyndt at køre de 140.000 nye containere ud i kommunen. Der er flere steder på Broagerland, hvor de allerede er leveret. Blandt andet i Iller og Brunsnæs. I uge 34-35 som er fra midten af august og måneden ud er det Broager bys tur.

Det hele kommer til at fylde en del mere end den nuværende ordning. Billedet skulle gerne anskueliggøre hvor meget.

De gamle containere skal bruges frem til uge 39/40, som svarer til slutningen af september/starten af oktober afhængig af om det er lige eller ulige uger de tømmes ordinært. Kort tid efter vil de gamle beholdere blive afhentet af Forsyningen såfremt de ikke ønskes overtaget. Se mere herom på sonfor.dk.
-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk