BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Nu er det sikkert: Cykelfærgen sejler også næste år

02-07-2019Det er gået så godt med bookingen af billetter til cykelfærgen, at Gerhard Jacobsen fra BIB Landsbylaug i dag har givet skipper Palle Heinrich håndslag på, at Rødsand også sejler næste år.

- Vi har nået første delmål. Et salg på over 500 billetter, og takket være velvillige sponsorater i år er vi nu sikre på, at vi får et sort 0 på bundlinjen, oplyser Gerhard Jacobsen efter kun fire dages sejlads på den nye rute.

- Jo flere billetter, vi får solgt i resten af juli, desto større er chancen for, at vi næste år også udvider sæsonen udover de fire uger, vi sejler med cykelfærgen i år. Så jeg håber virkelig, at lokalbefolkningen booker en billet og oplever, hvad det er ruten byder på. Rigtig mange har jo fundet ud af, at en tur med cykelfærgen giver mulighed for at frekventere de mange restauranter, der er i havneområdet i Langballig, bemærker Gerhard Jacobsen.

Han roser de frivillige, som virkelig træder i karakter. – Søndag aften blev det f.eks. nævnt, at vi kunne øge sikkerheden yderligere i Brunsnæs med et ekstra plankeværk. Mandag morgen var den opsat, takket være frivillige. Og vi har allerede fået tilsagn fra én, der vil hjælpe os med at søge fonde til næste års sejlads, fortæller Gerhard Jacobsen.

En enkelt fejl i booking-systemet er også rettet. Nu kan alle booke billet online helt frem til afgangstidspunktet på www.cykelfærgen.info


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk