BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Nu hedder de, hvad vi kalder dem

29-10-2019


Kig ikke på det sprøde røde æble. Det er ny asfalt, Smøl venter på.

Man kan jo blive kaldt noget så længe, som man ikke hedder, at man vælger at skifte navn til det, folk kalder én. Måske har det været baggrunden for, at Landsbylauget for Smøl i aftes på generalforsamlingen besluttede at ændre navn til: Smøl Landsbylaug. Det lyder jo helt mundret!

Faktisk kan generalforsamlingen samle ca. 50, hvis alle kommer. Så med et fremmøde på 20 i aftes (40 procent) kan de noget i Smøl, som andre foreninger kan misunde dem…

Jesper Tvede, Sussie S. Sommer & Ingebeth Clausen blev genvalgt til bestyrelsen, og Yvonne Petrich og Lis Christensen står klar i kulissen som suppleanter.

Og de har gang i aktiviteterne.

Der er tegnet et nyt informationshus af Aage. Materialer er indkøbt. Huset bliver placeret rundt om byens bænk, med en opslagstavle på bagvæggen. Med mulighed at sælge små ting, på sidehylderne. Der kommer opslag på Facebook, når der er brug hjælp til opførelse af huset, varslede bestyrelsen, som også kalder til samling én af de nærmeste dage på facebook. Kommunen har nemlig leveret en masse tulipanlæg og narcisser løg, som skal i jorden ved godt vejr.

Et af ønskerne gennem flere år følger formanden op på jævnligt. De mangler nemlig ny asfalt på vejen gennem Smøl, forstås af alle, som kører gennem byen. Og det får embedsværket ikke mulighed for at glemme, lover formanden Ingebeth Clausen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk