BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Ny bestyrelse i Broager Sparekasse

02-05-2018


På billedet ses Peter Johannsen (tv), Erik Johannsen (mf) og Anne-Mette Michelsen.

Nyt bestyrelsesmedlem fra Rødekro og ny formand i Broager Sparekasses bestyrelse er med til at sætte dagsordenen i fremtiden. 

Efter 8 år i sparekassens bestyrelse er Malene Lehman trådt ud, og i stedet er Anne-Mette Michelsen kommet ind i bestyrelsen. Anne-Mette Michelsen bor i Rødekro og er chef for Borgerservice, IT og Digitalisering i Haderslev Kommune. 


”Anne-Mette er et friskt pust og har mange gode idéer til fremtiden. Og så er hun også repræsenteret i området omkring Aabenraa og Haderslev, hvor vi gerne vil være endnu mere synlige, så det er dejligt at have fået hende med” fortæller sparekassedirektør, Lars Christensen. 

Ny formand 
Peter Johannsen takkede af til garantmødet i marts med at fortælle, at det var hans sidste garantmøde som formand. Peter Johannsen falder for aldersgrænsen om et år, og ønsker at give stafetten videre for at sikre en god overgang. Bestyrelsen har derfor netop på konstituerende bestyrelsesmøde den 1. maj 2018, valgt, at advokat Erik Johannsen, hidtil næstformand, skal være ny formand. Peter Johannsen bliver næstformand i sit sidste år i bestyrelsen. 


”Med vores nye formand og næstformand sikrer vi en god overdragelse og synergi i fremtiden. De kender begge sparekassen indgående, men en ny formand vil også betyde en ny måde at gøre tingene på, og det hilser vi også velkommen” fortæller Lars Christensen. 

Store ambitioner 
Det går rigtig godt i Broager Sparekasse, det viser det seneste årsregnskab, som for andet år i træk satte rekord. Der kommer fortsat nye kunder til og sparekassen har et godt omdømme både blandt erhverv og private. 

Sparekassen har også store ambitioner om at vækste på erhvervssiden. Mange pengeinstitutter flytter deres erhvervscentre til andre byer som Haderslev og Kolding, så efterhånden er sparekassens erhvervsafdeling en af de største i Sønderborg Kommune, og denne fordel er sparekassen klar til at udnytte. 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk