BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Ny futsal-sejr til Broager

02-12-2019


Så var det kamp 1 efter den kedelige voldsepisode efter kampen sidste fredag mod Sønderborg Boldklub.

Lige inden dagens kamp mod Bov gik i gang tog træner Ole Jensen ordet og hilste både tilskuere og begge holds spillere og ønskede en god og fair kamp. Som det blev formuleret, var det altid spændende og ofte tætte kampe , når de to hold mødtes.

Episoden i fredags blev kort nævnt og to af de tre ufrivilligt involverede parter var mødt frem, den sidste var forhindret denne aften. De fik overrakt lidt sødt som et plaster på såret, som det blev udtrykt. Den sidste får sin senere.

Så var det blevet tid til det publikum kom for. Futsal og underholdning i en god times tid.

Bov kom bedst fra start og havde en stor chance efter godt to minutter, men BUI svarede igen lige efter med en lige så stor chance. Men efter fire minutter blev det 0-1 og kampen bølgede frem og tilbage. Der skulle gå 5½ minut inden den næste store chance blev brændt for BUI, der havde overtaget en stor del af spillet. Efter 10 minutter reddede overliggeren Bov for en udligning. Hvor blev den forløsende udligning af ? Chancerne var der igen i det 15. minut med en stor chance og i samme minut reddede denne gang stolpen Bov for at kassere udligningen. Tiden skulle runde 18 ½ minut inden udligningen fortjent faldt, sat ind af Jacob Iskov. 1-1 ved pausen, lidt ufortjent med de mange chancer til BUI.

I starten af 2. halvleg fortsatte BUI med at tilspille sig chancer, men efter godt 30 minutter blev kampen mere lige og det udnyttede Bov til at komme foran 1-2. Lidt af en nedtur.

I det 32. minut kom BUI efter et flot gennemspillet angreb igen på måltavlen og fik udlignet til 2-2, sat ind af Kristoffer Vinther. Kampen bølgede igen frem og tilbage og hvem ville her sidst i kampen få den puttet i maskerne ?

Det gjorde BUI efter 36 minutter, hvor "Iver" (Nicolai Bach Iversen) fik netmaskerne til at blafre. Efter 37½ minut reddede lillebror "Dolle" (Christoffer Bach Iversen) i en dobbeltredning BUI fra en Bov udligning. BUI havde skiftet lidt taktik i den sidste del af 2. halvleg og havde kørt Bov trætte, da de også "kun" var 8 spillere. Men de forsøgte alligevel at gå efter point og tog målmanden ud og spillede med 5 markspillere. Det endte så med, at BUI i stedet øgede føringen til 4-2 efter 39 minutter, målet sat ind af Mads Hansen, som var kampens resultat.

Endnu 3 point til BUI og nu må de næste kampe vise om der kan blive tale om større mål.

Der var "kun" godt 120 tilskuere og dermed blev de 150 ikke knækket. Men som der blev snakket om efterfølgende, var det også en af de store julefrokostdage, der blev spillet på.

Men der er stadig to hjemmekampe tilbage og muligheden foreligger da stadig. Drengene har i hvert fald med det spil fortjent den store opbakning.

Næste fredag er der spillefri, da der er et hold der har trukket sig. Så næste hjemmekamp er mod Midtals hjemme i Broagerhallen 13. december klokken 1900.

-jørgen. 
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk