BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Ny plan for idrætscentret i Broager sendes i høring

05-02-2020


Her kan du se mulighederne med den nye lokalplan.

Borgerne får nu fire uger til at kommentere den plan for idrætscentret i Broager, som kommunens Teknik og Miljøudvalg i går har godkendt. Planen betyder, at BUI kan opsætte belysning og tribuner ved fodboldbanen, ligesom klubben kan anlægge kunstgræsbane.

Med lokalplanen kan BUI Rock også opføre den stationære scene på 6x14 meter, som der er bevilget penge til fra puljen til at virkeliggøre bystrategien for Broager.

I forhold til de førte planer for placeringen er scenen flyttet til den anden langside, dvs. ud mod parkeringspladser. Musikerne skal med andre ord ikke gå ret langt med deres instrumenter og højtalere til årets BUI Rock.

Politikerne drøftede sagen om den stationære scene tilbage i september sidste år og har så under den videre behandling lavet en helt ny lokalplan i stedet for at lave et tillæg til den gamle lokalplan. I forhold til den gamle plan er byggefelterne ændret, så de i højere grad svarer til nuværende og fremtidige behov, og den nye lokalplan giver mulighed for byggeri med en højde op til 8,5 meter.

Du kan læse mere ved at klikke her

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk