BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Nye aktiviteter kommer først, når coronaen er lagt bag os

30-12-2021


Erik Krogh, formand for bestyrelsen for Broagerhus.

Medborgerhuset Broagerhus i det tidligere rådhus i Broager har aldrig haft så stor opbakning som nu. Og det er en meget tilfreds formand, Erik Krogh, som i sin nytårshilsen oplyser, at medlemstallet nu er i omegnen af 600.

Især glæder formanden sig over den stigende aktivitet i de kreative værksteder, senest med åbningen i september af det nye keramikværksted, hvor der nu hver uge er 28 i gang – fordelt på fire hold.

- Selv om vi kun har haft Broagerhus åbent siden juni måned, har vil alligevel opnået en fornuftig drift, og vi har en sund økonomi.  

Vi håber, at 2022 ikke bliver præget af så mange Corona restriktioner, som vi har haft 2021, men lige nu er de stadig en del af vores hverdag, og det må vi forholde os til.

Vi har stadig nye aktiviteter som vi gerne vil arbejde med, men det vil først ske når Corona er lagt bag os, bemærker Erik Krogh og minder om, at kontingentet for 2022 på 50 kr. gerne skal betales senest d. 1. februar enten til konto nr. 9797- 0001333992 i Broager Sparekasse el. via Mobilepay nr. 65610. Husk at opgive medlems-nummer eller navn og adresse i forbindelse med betalingen.

-Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige for det store arbejde, de har ydet i året, der er gået, også en stor tak til alle, der bruger medborgerhuset.

Generalforsamling på Broagerhus er fastsat til mandag d. 28. februar kl. 19.30.

Broagerlands Lokalarkiv på Broagerhus har også kørt på lavt blus p.g.a. Covid 19. Se mere om deres aktiviteter på www. broagerlandsarkiv.dk.

Læs Erik Kroghs nytårshilsen i fuld længde under fanebladet Broagerhus ved at klikke HER