BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Nyt band på Broagerland skal på Oplukker Turné

10-05-2021I Corona tiden er der opstået et nyt band på Broagerland. Bandet kalder sig selv Macnas Croí - Legende Hjerte.

-Vi har gennem musikken prøvet at smide bekymringerne væk. Det startede med at være et lille corona bobbel øvefælleskab og har så sidenhen udviklet sig til et band, der nu skal ud og have sin første koncert i denne konstellation til Grænsesten projektet, fortæller Brian Hein O’Driscoll .

Lidt mere om "Macnas Croí"
Kom på en rejse rundt I ærlig og kærlig Folkemusik med "Macnas Croí - Legende hjerte" - Tunes, ballader og folkelige sange. Sunget og spillet lige fra hjertet.

"Macnas Croí - Legende hjerter" er:

Annette O’Driscoll, Violin, Guitar & Vokal
Pia Hein O’Driscoll, Concertina & Vokal
Brian Hein O’Driscoll, Guitar, Mandolin, Logjam & Vokal
Thomas Eoin O’Driscol, Bodhrán, Guitar, Cajon & Vokal
Georg Forchhammer, Bass, Guitar, Logjam & Vokal

Medlemmerne i bandet har tilsammen masser erfaring med sig fra mange solo og band projekter. Se mere HER

I denne Kristi-himmelfarts uge er de også en del af en større Danmarks turné der bliver kaldt Oplukker Turné. Det er Danmark rundt med musik på skønne værtshuse, pubs og barer. Mobilscenen triller fra Skelde, Jylland rundt, et par øer, Fyn rundt, Sjælland rundt og syden om igen. Med forskellige musikalske konstellationer.Dukan følge dette projekt på HER

Den store turné tager med tak imod evt. støtte på MobilePay 25339497 eller på paypal - paypal.me/brianheinodriscoll

 

To ekstra oplevelser i denne nyhed

Takket være Brian byder denne omtale også på rigtig god musik. Der er to optagelser. Den største musiske oplevelse er måske fra forårets internationale folkemusik-aktivitet.


-Vi deltog i april et sjovt online projekt med 268 andre folkemusikere fra Danmark, Sverige, Norge, Irland, Finland, Tyskland, Fusland og England, fortæller han - og vil du have knap 5 minutters dejlig musik, så kan du se resultatet af HER 

Du kan også se mere på hjemmesiden om grænsesten og livestreame hele arrangementet fra den 8. maj HER.