BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Nyt sundhedsfremmende anlæg indvies i Vemmingbund

08-04-2019


Sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune vil gøre det nemmere for alle borgere - uanset alder - at komme ud og bevæge sig, få oplevelser sammen med andre og finde ro i naturen. Det kan bl.a. ske på de sundhedsfremmende anlæg, som findes flere steder i Sønderborg Kommune. Onsdag den 10. april indvies et lege- og bevægelsesanlæg ved Vemmingbund - som vi tidligere har omtalt.

Anlægget ved Vemmingbund har været undervejs længe. Beslutningen om at lave anlægget blev truffet i 2015, men da området omkring Vemmingbund er totalfredet, har det været en vanskelig og tidkrævende opgave at få ryddet alle forhindringerne af vejen. Det er nu lykkedes, og anlægget bliver indviet af Kirsten Backmann, medlem af sundhedsudvalget, onsdag den 10. april.

Tid: Den 10. april kl. 10.00-11.00

Sted: Parkeringspladsen ved Vemmingbundstrandvej

Lege- og bevægelsesanlægget består af syv redskaber, herunder en handicapvenlig karrusel og to bordebænke-sæt.

Ved indvielsen deltager personale og børn fra Børnehuset Himmelblå i Broager samt medlemmer af Sommerhusforeningen og landsbylauget i Vemmingbund. Efter indvielsestalen overdrager Kirsten Bachmann anlægget til Sommerhusforeningen i Vemmingbund, der har lovet at passe og vedligeholde det.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk