BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Nyt udstyr til rideklubbens springbane

03-06-2021


Lisa Nielsen formand og Birthe Schmidt fra Nordea.

Forholdene for rideklubben i Broager er (igen) blevet forbedret. Ikke kun har kommunen asfalteret vejen til Broager Rideklub. Nordea-fonden og DIF og DGIs foreningspulje har med donationer gjort det muligt for klubben at indkøbe nyt udstyr til klubbens springbane, som får nye lette støtter af aluminium som alle kan håndtere. De erstatter de gamle tunge træstøtter og tages i brug første gang ved springstævnet lørdag den 5. juni.  

De nye, vedligeholdelsesfrie træbomme med plastik betyder, at klubben har bomme i mange år fremover.

Støtte fra Nordea-fonden og DIF og DGI's foreningspulje

Nordea-fonden, der med Lokalpuljen hvert år uddeler 30 mio. kr. til lokalt forankrede projekter i alle egne af Danmark har støttet projektet med 20.000 kr. ”Nordea-fonden støtter gode liv, og for os er fællesskaber nøglen til gode liv. Fællesskaber finder vi især i foreningslivet, og derfor er vi glade for at støtte Broagerlands Rideklub,” siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden.

”Vi er meget taknemlige over den støtte vi oplever fra Nordea-fonden” siger klubbens kasserer Kirsten Hansen. Det er tredje gang at fonden tilgodeser klubben. I 2010 fik vi penge til Ridesti med sanseoplevelser, i 2016 til et stort spejl i ridehallen og nu i 2021 til nyt springmateriel.

DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger i hele landet har bevilliget 30.000 kr. til springbanen. Tidligere har klubben modtaget penge fra puljen til en elevhest og til den nye rytterstue, som blev bygget i 2020.

”Vi er utroligt glade og stolte over, at vi med to så store bevillinger kan præsentere en flot og funktionel bane til fremtidige stævner” siger rideklubbens formand Lisa Nielsen.