BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Øl-spildet skal ned ved næste års ringriderfest

14-12-2019Madspild er et meget aktuelt tema i mange hjem. Men i ringriderforeningen i Broager er der stærkere fokus på øl-spild. Alt for meget øl går til spilde, mener foreningen.

Sådan var det til festen i 2018 – og professionelle barfolk i baren blev sat på opgaven i år - i håb om at mindske spild og få større mersalg. Men det slog fejl, i hvert fald med spildet. Det var uforandret stort til festen i år. Og derfor er bestyrelsen i ringriderforeningen gået i tænkeboks omkring festen næste år. I tredje forsøg SKAL det lykkes at få gæsterne til at drikke det, de henter i baren.

- Vi satsede i år hele butikken (med musikvalget. Red.). Og med mange gode ideer fra vores egen DJ og festarrangører Jesper Schlaikjer, blev det nye koncept helstegt pattegris med tilbehør, musik og koncert fra to bands og en DJ samt fri bar i tre timer. Og sikke en fantastisk fest vi havde. 425 billetter fik vi solgt og der var over vores forventninger, oplyser Anne Jonsson, som er formand for ringriderforeningen i Broager.

Men om festen lørdag aften i 2020 skal have samme koncept ved vi ikke helt endnu. Den frie bar gav et enormt spild af specielt øl der blev hentet i baren men ikke drukket. Og det taget vi selvfølgelig med i vores overvejelser ved planlægning af næste års fest, lover formanden.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk