BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Øllets dag i Vemmingbund

22-08-2019Hvert år fejrer Danske Ølentusiaster "Øllets Dag" den første lørdag i september. Hos BrewParts på Vemmingbund Strandvej 111, vil vi støtte denne dag med masser af øl og generelt masser af smagsindtryk, oplyser Mikkel Snedker Hartmann.

Arrangementet starter kl 12:00 og slutter kl. 19:00 og det er naturligvis Lørdag den 7. september 2019, og der vil være mulighed for også at smage på kage, øl fra gæve håndbryggere i håndbrygger boden, fadøl, gin fra Sønderborg Distillery, varme ringriderpølser på grillen, øl for damerne, specialøl fra BrewParts butikken mm.

Det hele vil blive præsenteret i små boder rundt i gårdspladsen, og i frugthaven vil der være musik i løbet af dagen, og man kan medbringe sit eget tæppe, og sidde og nyde de smagsindtryk man har fundet i boderne.

 

Arrangementet starter kl 12:00 og slutter kl. 19:00 og det er naturligvis Lørdag den 7. september 2019.

Vi får i år besøg af 3 gæve og knald dygtige håndbryggere, som kommer til at stå i håndbryggerboden (Kim Jørgensen, Paul Hansen og Kristján Orri Sigurleifsson)
De vil servere deres eget øl og der vil også blive vist i håndbryggerboden hvordan øl bliver til, da der på dagen vil blive brygget i standen.

Two Or More som kommer og spiller god musik fra kl 16:00 til kl 18:00. Så tag tæppet med og godt musik og øl i frugthaven.

Kl 12:00 er der ølsmagning i teltet og billet kan købes her:
https://brewparts.dk/ølletsdag-ølsmagning-kl-1200

Kl 15:00 er anden ølsmagning i teltet, hvor biletten kan købes her:
https://brewparts.dk/ølletsdag-ølsmagning-kl-1500

Du vil ved ølsmagningen i år kunne prøve noget som ikke mange har prøvet før :-) Ølsmagningerne vil være krydret med ølinfo og god humor.

Sønderborg Distillery kommer forbi med deres egne Gin og mon ikke der bliver mulighed for både at smage på G&T samt Gin hash?

Der bliver sat en bod op med hvidvin fra Skelde Vingaard Leo Holm

Fra Ærø kommer Rise Bryggeri og præsenterer en hel række øl fra deres sortiment.

Hos BrewParts har vi naturligvis igen i år taget noget helt særligt øl hjem. Sidste år var temaet "øl fra USA", det bliver en overraskelse hvad vi har fundet på i år, men du kan godt glæde dig! :-)
Vi har i år naturligvis også masser af godt fadøl i hanerne og grillen er tændt så du kan købe grillpølser hele dagen.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk