BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Og det passer godt nok: Nu er du inviteret til koncert

05-05-2021


Kristoffer Hersnack Kaad og Freja Arendt - i Broager fredag.

Det bliver Broager Kirkes Musikudvalg, der har fornøjelsen af at være blandt de første til at give sultne musikelskere en oplevelse med en udendørs koncert. Udvalget  inviterer til koncert på plænen ved Sognegården fredag den 7. maj klokken 14:00. Det bliver en koncert og en fortælling om Freja Arendt og Kristoffer Hersnack Kaad's liv med musikken i centrum.

Du kan høre de to unge musikere fortælle om deres liv med musikken i centrum. Udgangspunktet for koncerten er to svære prøver, de to musikere står foran. Freja Arendt spiller i starten af juni sin kandidateksamen på obo, og Kristoffer Hersnack Kaad søger ind på solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, den højeste uddannelse man kan opnå som klassisk musiker.

Undervejs spiller de dele af deres program, både sammen og hver for sig og fortæller om musikken og sig selv.

Der er gratis entré

Arrangementet er planlagt med max. 50 deltagere efter først til mølle princippet. Dog er der mulighed for en lempelse af restriktionerne fra myndighedernes og dermed et højere antal deltagere. Så mød gerne op og få plads - indtil der bliver sagt stop pga forsamlingsforbud.

-jørgen.