BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Også BUI's 2. hold rykker op

29-10-2022
BUI's 2. hold spiller i den kommende sæson i Serie 3.

De kvalificerede sig fredag aften med en knusende 8-0 sejr over Sønderborg Fremad til oprykning.

En sejr var påkrævet, for ellers ville de ikke kunne sikre sig 1. pladsen og den direkte oprykning. Uden de 3 point ville Rødekro have overhalet dem. Det ville have betydet, at de skulle have været ud i 2 kampe for at sikre sig den eftertragtede plads i Serie 3.

Målscorerne var Anders Berg Jensen med 2 mål, Jonas Ravn med 2 mål, Rafi Burhani med 3 mål og Magnus H. Albæk med en enkelt pind.
De havde allerede sidste weekend kniven på struben, da de skulle vinde over den nærmeste  konkurrent Rødekro. Her blev det en nervepirrende. BUI's kom foran efter 26 minutter ved Jonas Ravn, men lige efter pausen blev det vendt til  1-2. Men efter 67 minutter ser Rødekros målmand ud til at være ved at glide og tager bolden op. Det må man ikke ifølge reglerne og BUI får et indirekte frispark tæt foran mål. BUI siger tak for hjælpen og Adnan Hadzic tordner bolden i mål efter oplæg fra Philip Thorngrim.

1 point var ikke nok i den direkte kamp i tabellen, men ville holde den 3. bejler Midtals bagved inden sidste runde. Men den bundsolide forsvarsspiller Nicolaj Plough gik lige inden kampens slutning med frem i et rush og blev lagt i straffesparksfeltet. Heldigvis mente dommeren også, at det var en klart straffe.

Her scorede Kenny Jørgensen sikkert. Jubelbrølet kunne høres langt omkring og nu havde BUI chancen for selv at afgøre det i den sidste kamp.

Kampen blev skæmmet af en episode, hvor en Rødekrospiller kalder en BUI spiller Abe og burde have fået vist et direkte rødt kort. Men dommeren hørte ikke noget og spilleren forblev på banen. BUI spilleren var af indlysende grunde helt oppe og køre, men holdkammeraterne fik ham væk, så det ikke blev ham der fik en udvisning og dermed straffet dobbelt op.

Usportslig optræden, som også blev påtalt af Rødekro målmanden efter kampen. Han var flov over holdkammeraten og mente ikke det hørte nogen steder hjemme.

Efter kampen blev Nicolaj Plough spurgt, om han havde husket at ansøge om at gå med frem. Svaret var nej, fortalte han. Han havde sneget sig med frem og regnede med at han var blevet tilgivet. Svaret må i den grad være et rungende JA. 

Så nu bliver Serie 1 udskiftet med Jyllandsserien og Serie 4 med Serie 3. 2 store udfordringer for klubben og spillerne i næste sæson. 

Stort tillykke til alle spillere, trænerteam og klubben.
-jørgen.


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk