BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Også markedsdag i Broager næste år

02-06-2018


- Vi arrangerer også markedsdag i Broager første fredag i juni næste år, oplyser formanden for Broager Erhverv, Jørgen Horne. Og dermed siger han også, at Broager Erhverv er særdeles tilfreds med opbakningen til markedsdagen i går fredag.

- Markedsdagen gik over al forventning. Udstillerne havde et godt besøg og et godt salg. Det samme kan vi sige om salg af pølser, øl og vand, som Broager Erhverv stod for. Når vi har betalt for annoncer, teltindkøb og afspærring står vi tilbage med et overskud til foreningskassen. Jeg kan dårligt få armene ned. Det gik simpelthen så godt, fastslår en tilfreds Jørgen Horne.

Vera Højmose var blandt de 15 erhvervsdrivende, som bidrog til det gode arrangement. – Stemningen var rigtig god, og jeg fik mange besøg og solgte ganske pænt. Så jeg er tilfreds med dagen, siger Vera Højmose, som i øvrigt havde fødselsdag på markedsdagen i år.

Også Broagerhus var til stede for at markedsføre de kreative værksteder. – Vi fik snakket med en hel del om de aktiviteter, der allerede er i gang eller som kommer i gang til efteråret, bl.a. kan vi jo tage det nye træværksted i brug. Markedsdagen var en fin oplevelse, fortæller trædrejer Gerd Bargum Petersen.

Bag billedreportagen står fotograf Anders H. Hansen.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk