BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Også Smøl-tårnet får flere gæster

04-03-2019OPDATERET

På en stor vandre- og cykelmesse i Utrecht i Holland har den nye nationale cykelrute N8, Østersøruten, fra Fynshav igennem Sønderborg kommune via Smøl og videre til Aabenraa og Haderslev Kommune fået stor international opmærksomhed. Ruten kom i focus ved at blive årets cykelrute i Holland. I markedsføringen af den nye rute indgår Iller Slot som overnatningssted i kraft af, at slottet er et Bed+Bike certificeret overnatningssted.

Så det er ikke kun Smøl-tårnet, der får glæde af de endnu flere udenlandske turister, som vil komme på ruten. Også Iller Slot bliver markant markedsført.

- I 1996 hed ruten rute 8 i gennem Skodsbøl og Smøl, og da var jeg ude og teste ruten i Broager og Sønderborg Kommune som frivillig cykelrute tester for Sønderjyllands Amt. Jeg husker at ruteforløbet blev ændret omkring Dybbøl Banke efter min anbefaling, så noget fik jeg dog ud af det, fortæller Kaj Østergaard, Broager.

Læs mere om den samlede rute på 820 km, der blev åbnet for mindre end et år siden ved at klikke på omtalen af nomineringen her og ved at læse mere om ruten ved at klikke her

 

 

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk