BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Om to måneder er der ringridning i Broager

04-05-2019


Der er 40 års jubilæum med cykeloptog i år.

I dag er der præcist to måneder til, at Broager for 40. gang inviterer et publikum på nogle tusinder til cykelringridning. – Jeg føler mig overbevist om, at jubilæumsåret også bliver med rekordstor tilslutning af hold, siger formanden Anne K. Jonsson – og det vil sige omkring 400 i optoget fredag den 5. juli.

- Vi åbner for hold-tilmeldingen i næste uge på vores facebook-side, og i år bliver det med digital tilmelding, så de tilmeldte hold printer deres tilmelding ud og går i Super Brugsen og får byttet til armbånd. Det gør det langt lettere for alle, forudser ringriderformanden.

Anne k. Jonsson føler sig rigtig godt tilpas med forberedelserne til årets fantastiske byfest. Allerede nu har 400 købt billet til lørdagens middag og musikalske underholdning i teltet, så de i alt 500 billetter ventes udsolgt i de kommende uger!

Fredag aftener der tradition for fuld opbakning, så alt tegner rigtig godt for årets ringridning.

Stærkere organisation

- Vi står organisatorisk noget stærkere i år, hvor vi ikke har haft udskiftninger i bestyrelsen. Alle ved, hvad deres opgaver er, og det fungerer rigtig godt. Alle tager ansvar, og i dag kan vi offentliggøre dagsprogrammet for hele ringriderfesten i Broager.

Helt sikkert er det, at rigtig mange af de 70-80 hold, som tilmelder sig cykelringridningen, er i gang med at udtænke planer. Opfindsomheden plejer at være usædvanlig stor. Kreative hjerner og praktisk håndværk kendetegner hele optoget.

Læserne af broager.dk skal dog kke gøre sig forhåbninger om mange detaljer. Vi forsøgte sidste år at få lidt at vide. Men alle holder kortene tæt til kroppen. Det er jo også en indbyrdes konkurrence. Hvem bliver 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk