BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Op på hesten igen knejte - fodbold i weekenden

17-09-2021


Lørdag eftermiddag på SUS Park skal BUI drengene i fodboldens serie 1 op på hesten og score både mål og point. Lørdagens  modstander er Rødding IF, som ligger nummer 6. Kampen starter klokken 15.00.

BUI ligger lige nu lunt i svinget som nummer 3 med 2 kampe mindre end konkurrenterne. Men derfor skal der alligevel point på bogen og helst 3 af slagsen for at holde snor i Kolding og Haderslev der ligger foran BUI.

I sidste uges kamp tabte de ufortjent 0-1 til Kolding IF i en kamp,, der havde 2 sider. Kolding havde de første 20-25 minutter i en grad, hvor BUI overhovedet ikke fik noget spil til at hænge sammen. Men de red stormen af og kom meget bedre med fra midten af 1. halvleg. Men Kolding havde overvægten i store dele af 1.halvleg. 

0-0 til halvleg.

I starten af 2. halvleg var det en temmelig lige kamp. Efter 50 minutter kommer så Koldings føringsmål, da de får et frispark, som målmanden ikke kan holde og så bliver den sat ind på riposten.

Resten af kampen er det primært BUI, der har spillet og trods store chancer frem til slutningen vil bolden ikke ind.

Efter 85 minutter får Søren Liljegren en mulighed og banker den på overliggeren og ud i spil igen g i  sammen angrebfår han efterfølgende sat bolden tæt forbi målrammen.

2 minutter senere kunne Kolding have lukket kampen, men BUI målmandfen får afværget med en fin parade.

Resultatet holder kampen ud og BUI taber kampen med den mindst mulige margin. Og igen som i Haderslev kampen havde holdet fortjent mindst det ene point, men Fru Fortuna var igen ikke med de blå/hvide spilere.

Trænerteamet og holdet var selvfølgelig skuffet efter kampen, men der er en masse at bygge videre på og som skrevet i indledningen, skal de op på hesten igen. De har holdet og moralen til det.

Så kom ned på SUS Park lørdag eftermiddag og støt drengene. De fortjener opbakning fra et takrigt publikum.

Serie 6 spiller hjemme søndag eftermiddag klokken 16.00, hvor modstanderen er Egernsund KIF. Her har BUI revanche til gode efter nederlaget på 2-4 i grundspillet.

-jørgen.