BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

opdatering: Broager futsal kører (IKKE) til Ålborg i morgen lørdag

08-01-2021
BUI Futsal startede det nye år med et brag.

De spillede mod Søhus/Stige allerede lørdag den 2. januar ude i Odense. Her var der tale om et af de hold, som BUI skulle måle sig med i kampen om de kedelige pladser.

Det viste sig at være en meget lige kamp, hvor Søhus/Stige kom foran, og hver gang BUI fik udlignet slog modstanderen direkte tilbage. Men BUI fik overtaget til sidst og vandt 4-6. Første sejr i Ligaen og en god start på det nye år.

Selve kampen var lidt rodet fra start, men BUI havde et par chancer i starten. Efter 6 minutter havde Søhus/Stige en stor chance, men Marti (Martin Miang Jensen) redder på fornem vis. I de kommende minutter har BUI yderligere 2 store chancer, der ikke vil ind.Efter 8 minutter går det galt og BUI's netmasker blafrer 1-0. Efter 10 minutter får Nicklas Østerlid udlignet. Men minuttet efter kommer Søhus/Stige igen foran ved samme målscorer som til 1-0. Ifølge beskrivelsen sparker målscoreren som en hest og er en som forsvaret skal være opmærksom på. Han scorer også 3 ud af deres 4 mål. Minuttet efter får Zarif Burhani udlignet, men igen går det kun 1 minut inden BUI igen er bagud på et straffespark. 3-2 er stillingen ved pausen.  

Efter 22 minutter får BUI udlignet ved Carsten Mørk. Men igen får Søhus/Stige scoret og kommer foran 4-3. Denne gang 15 sekunder efter udligningen. Så gik der en periode, hvor der var chancer i begge ender, men ind ville bolden ikke. Først efter 36 minutter fil "Iver" (Nicolai Bach Iversen) blden ind til udligning. Denne gang var det ikke hjemmeholdet der slog hurtigt til igen, men i stedet BUI, der for første gang kom foran efter 37 minutter ved Christian Nielsen.

Søhus/Stige prøver at svare igen og de sidste minutter er meget hektiske. Specielt de sidste par og 20 sekunder er en prøvelse. Ifølge målmand Marti (Martin Miang Jensen) tog de omkring 5 minutter at spille, da der i Ligaen er taler om effektiv spilletid. Det hele blev afgjort 9 sekunder før tid, hvor "Iver" (Nicolai Bach Iversen) øgede til 4-6, som blev kampens slutresultat.

En spændende og lige kamp endte med at de 3 point endte i BUI's rygsæk.

Efter denne sejr, hvor modgang i løbet af kampen blev vendt til medgang og sejr, er humøret i top og spillerne ser frem til de kommende udfordringer. Der var en utrolig god stemning på vej hjem ifølge Ole "Elektriker" Jensen.

Kampinformationer er stillet til rådighed af Tobias Krohn og Philip Thorngrim.

OPDATERINGEN:


I eftermiddag FREDAG har DBU og Futsaludvalget i samarbejde med klubberne besluttetat Futsal Ligaen bliver sat i bero til og med 17. januar 2021 skriver BUI Senior fodbold på deres Facebook side.

Det betyder, at de annoncerede kampe tildligere i dag alle bliver flyttet til et senere tidspunkt, da de ligger indenfor den omtalte periode.

Så tidligste Futsal kamp for BUI bliver hjemme den 22. januar mod Lystrup.

BUI krydser alt hvad de kan, for at Futsal Ligaen kan genoptages ultimo januar, men om det bliver muligt må tiden vise.
Udekampen bliver ikke til noget lørdag den 9. januar i Aalborg mod Aalborg Futsal Klub, ej heller to hjemmekampe mod Skive (Sallingsund) den 12. januar og Hjørring 17. januar.

 

-jørgen.