BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Opfordring til fodboldtilskuere: Bliv hjemme i dag!

05-04-2021Efter en meget flot sæson Futsal, hvor kun ét Aalborg mål i Sønderborg manglede for at sikre BUI en sensationel kvartfinaleplads, er det tid til at flytte aktiviteterne udenfor.

BUI har igen i år 2 seniorhold. I sidste sæson spillede 1. holdet en flot turnering og sikrede sig en ny omgang i Serie 1 ved egen hjælp i modsætning til Gråsten der rykkede ned. 

2. holdet rykkede op i Serie 4 og skal nu blandt andet møde Egernsund KIF. Kampe som ofte har alt i spænding og dramatik.

 

Serie 1

Serie 1 holdet skal møde flere hold fra Syd- og Sønderjylland og får nogle længere rejser end sidste sæson, da de i to kampe kunne "nøjes" med at tage til Gråsten og Egen. Nu er nærmeste modstander Bov IF og ellers er der hold fra Haderslev, Kolding x 2, Bramming, Esbjerg og Ribe.

 

De to Kolding hold er Kolding BK og Seest og lad os håbe resultaterne fra sidste sæson kan gentages, hvor det blev til 1 vundet og en uafgjort mod begge modstandere. Dog ville 2 sejre heller ikke være ad vejen.

Holdet starter ud med to hjemmekampe, den første i dag 2. påskedag mod Esbjerg IF 92 og den anden lørdag den 10. april mod Kolding BK.

Serie 4

Serie 4 møder hold fra nærområdet og slipper for de helt lange ture. En af modstanderne er som tidligere skrevet Egernsund KIF. Her er første opgør allerede i dag 2. påskedag og desværre uden tilskuere pga. Coronarestriktionerne. Det er lidt en skam, da mange havde set frem til de to opgør i slaget om Broagerland. Returopgøret er efter spilleplanen først den 15/5 og så er spørgsmålet hvordan situationen ser ud til den tid.

Anden kamp er allerede fredag den 9. april mod Dybbøl IU.

Ingen af holdene har haft en optimal opstart og har været ramt af Corona restriktioner. Men det er jo ens for alle holdene i de to puljer.

Målsætningen for begge BUI hold er at spille med hvor det er sjovt, og så må tiden vise, hvor langt det rækker. Det er lige nu svært at komme med en mere konkret udmelding, da spillere også kan skifte indtil første kamp er spillet, og dermed kan der ske forskydninger i klubbernes trup.

4-5 nye spillere

Men BUI har fået en fin tilgang til forårets sæson, hvor en 4-5 spillere kan gøre sig gældende på førsteholdet. Her er der tale om både unge ambitiøse og lidt ældre rutinerede spillere.

Der er i hvert fald god stemning og forventning om at komme igang for begge hold ifølge Cheftræner Rene Østerlide og 2. holdets træner Ole "Elektriker" Jensen.

Bliv hjemme i dag!

Til kampene i dag 2. påskedag beder bestyrelse og trænere om, at Corona restriktionerne inklusive forsamlingsforbuddet bliver overholdt.

Ifølge reglerne koster det ikke kun eventuelle tilskuere, men ligeledes spillere og trænere en bøde samt yderligere en bøde til klubben, såfremt reglerne overtrædes.

Klubben havde selvfølgelig helst set, at der kunne komme tilskuere til begge opgør, men sådan er virkeligheden desværre ikke pt. Men klubben ser frem til igen at kunne byde publikum velkommen på SUS Park til en god omgang bold krydret med en Ringrider og en øl eller vand fra skuret, fortæring dog for egen regning, når der ændres i restriktionerne.

-jørgen.