BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Over 100.000 kr. til fattige børn

01-02-2019SOS Børnebyernes lokalgruppe i Sønderborg kommune, som havde aktive Broager-folk med i stiftelsen, har lige haft årsmøde og kan se tilbage på et meget aktivt 10 års-jubilæumsår.

Vi har gennem vores aktiviteter i 2018 indsamlet helt præcis 102.452,39 kr.! Det er det største årsresultat i gruppens 10 år, oplyser formanden Bodil Glenthøj.

Det store beløb kan vi bl.a. takke SOR-optimisterne for, som donerede 20.000 kr. til SOS Børnebyerne via vores gruppe. Ligeledes fik vi en donation fra Sporskifte menighed i Flensborg på næsten 5000 kr.

Men vi kan også takke alle, der gennem året har bidraget med stort og småt: gevinster til tombola, kagebagning til cafeen, køb af billetter, lodder m.m., eller bare har lagt penge i bøtten.

Alle pengene går til de fire projekter i Laos og Cambodja, som har været vores målgruppe de sidste to år.

Det drejer sig om en børneby og et familieprogram i Battambang i Cambodja, et ungdomshus i Phnom Penh også Cambodja og sidst en stor skole i Luang Prabang i Laos, som både er for børnebyens børn og for fattige børn i lokalområdet, som ellers ikke ville komme i skole.

Vi ved, at pengene gør stor gavn og medvirker til, at mange forældreløse børn får en god opvækst, børn fra lokalområdet kommer i en god skole, familier bliver hjulpet til at få en levevej, så det forebygges, at de falder fra hinanden, og at børnene bliver forladt, og i ungdomshuset hjælpes de unge mænd til at kunne stå på egne ben i en ofte barsk verden, at klare praktiske ting, overskue økonomi, gøre uddannelse færdig og komme i arbejde.

Efter 4 år i Laos og Cambodja skifter vi i lokalgruppen fokus til Etiopien, hvor fattigdommen er stor. Hvor der er fattigdom, er det børnene, der lider mest. Vi håber på fortsat støtte til vores arbejde.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk