BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Over 4.500 gæster broager.dk hver uge

12-01-2020Nyhedssitet broager.dk fungerer bedre end mange måske tror som Broue Tidende på nettet, Det viser opgørelsen over borgernes brug af broager.dk i 2019.

I 2019 har gennemsnit 1.443 borgere (unikke IP’er) pr. uge søgt viden på broager.dk.

Besøgstallet på broager.dk var i uge 7 på 2.510 og på 9.891 i uge 52. Altså har rigtig mange benyttet juleferien til at se ind på broager.dk. Over hele året er besøgstallet over 4.500 om ugen.

Når vi opgør hvilke uger, læserne besøger flest sider, var interessen lavest i uge 7 (vinterferien) med 6.469 sidevisningen og højest i uge 52 (juleferien) med 10.851 sidevisninger.

Men én ting er jo at have gæster. Noget andet er, om nyhedssitet broager.dk også bliver læst.  Gæsterne på broager.dk er på sitet i 4,27 minutter i gennemsnit set over hele 2019. Så jo, broager.dk bliver læst.

Størst interesse har læserne for forsiden, nyhederne, aktivitetskalenderen og Broagerhus.

Møde om fremtiden for broager.dk

- Det er motiverende, at interessen for broager.dk er gået støt frem siden fødslen 1. april i 2017. Men ideen med broager.dk er jo bredere end at bringe de nyheder, redaktionen opsøger eller bliver bekendt med. Helt fra starten har ønsket været, at broager.dk også er en foreningshjemmeside, oplyser redaktøren, Kristian Pallesen, Sletmarken.

Og netop det skal vi have fokus på. Fakta er nemlig, at Broagerhus, Broager Udviklingsforum og Broager Kultur nu har broager.dk som hjemmeside og supplerer med egne facebook-sider. Samme model benytter projektet Broagerland 3.0.

- Så vi er på rette vej med en stærk indgang til Broager by- og land på internettet. Men flere kan være med. Flere kan være med til at relancere broager.dk til at blive hele områdets fælles indgang til forenings-stoffet og livet på Broagerland, tilføjer redaktøren. Og det er foreningerne repræsenteret i Udviklingsforums bestyrelse enig i.

Fremtiden for broager.dk bliver derfor sat på dagsordenen ved et møde den 12. februar for alle interesserede foreninger, organisationer og enkeltpersoner på Broagerland. Indhold, design og funktion kommer til debat. Formålet er at skabe et mere levende broager.dk med flere ”journalister”, fotografer, gratikere og teknisk interesserede. Broager Udviklingsforum inviterer til mødet den 12. februar.

Økonomisk er broager.dk indtil nu finansieret af redaktøren og Broagerhus med sponsorstøtte fra SuperBrugsen.

- Indtil nu er det således lykkedes at indfri manges ønsker om, at broager.dk ikke skal være et annonce-organ. Men om det også i fremtiden er sådan, tør jeg ikke sige. For også den økonomiske opbakning skal være bredere, påpeger Kristian Pallesen og inviterer flere til at deltage med tekst og eller billeder fra livet på Broagerland.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk