BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

På denne helt særlige juli-fredag...

03-07-2020


Et nostalgisk tilbageblik

Så kom vi til den 1. fredag i juli. Normalt starten på ringridning i Broager, som jo i mange år er blevet skudt igang med cykelringridningsoptoget.

En aften, hvor byens indbyggertal normalt bliver tredoblet i nogle timer og hvor en stor del af publikum kommer langvejs fra for at opleve de "skøre brouringe", som Obelix ville have formuleret det.

I år er der som alle ved ikke nogen ringridning og heller ikke noget cykeloptog. Grunden kender vi jo alle.

Men beboerne på Ramsherred og Sct. Pauli troede i aftes ikke deres egne øjne. Forbi kom noget der sagtens kunne have været et indslag til cykeloptoget. Men mon ikke det er noget til en 30 års fødselsdag. Sjovt, at det passede lige her op til det, der skulle have været en fest for byen og hele Broagerland.

Ringriderforeningen har været kreativ og har sørget for portvin 2020 og som noget nyt Broue Gin og lavet lotteri hvor gevinsterne trækkes i dag. De kan ifølge Ringriderforeningen købes frem til klokken 15:00 ved at klikke HER. Alt for at sikre indtægter, så der er penge i kassen til at give gas i 2021.

Mon ikke der alligevel bliver tændt op i grillen rundt omkring i by og på land og festes, selvom det ikke kan ende i teltet på festpladsen. Det forlød i hvert fald torsdag, at der er  en del der skulle langs i aften fredag..

Så god Ringriderfredag på den meget specielle måde.

For dem der ikke kan leve uden cykeloptoget er der hjælp at hente på for eksempel youtube fra jubilæet sidste år - klik HER

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk