BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Påskepoint til BUI

21-04-2022Alle 3 BUI hold har været i aktion omkring påsken.

Serie 1 vandt hjemme med 2-0 over Varde IF Skærtorsdag.

Her var BUI dominerende og spillede ifølge træner Rene Østerlid en flot 1. halvleg, hvor de også scorer begge mål. Men i 2. halvleg blev der ikke spillet helt så godt. Kampen skulle trilles hjem. 

Men det kunne være gået galt, da en af de få chancer er ved at snyde BUI målmanden, da den bliver afrettet, men "Ø" (Niclas Østerlid) får sparket væk på målstregen. En fortjent sejr og de første point på bogen. Næste kamp er lørdag ude mod Rødding.

Serie 4 spillede tirsdag aften hjemme mod Sønderborg Fremad. I første halvleg kommer Fremad foran 0-1 efter 22 minutter og de øger til 0-2 efter 55 minutter. 1. halvleg var ikke noget at skrive hjem om. Men i løbet af 2. halvleg fik BUI bedre styr på spillet og udfordrede betydeligt mere. Efter 82 minutter får de reduceret til 1-2 ved Kenny Jørgensen endda i undertal og 2 minutter senere bliver der udlignet ved Benjamin Dolleris. Set på de sidste 15-20 minutter havde det ikke været ufortjent, at de 3 point var blevet i Broager. Men 1 point er bedre ingen ingen. 

Kampen bliver skæmmet af nogle grimme frispark og 4 gule kort, 3 til hvert Fremad og 1 til BUI. Men den værste situation var, at en BUI spiller bliver sparket i siden i eget straffesparksfelt i 2. halvleg. Fuldstændigt unødigt, da bolden ikke var i nærheden og det resulterede "kun" i et gult kort. Det burde have været direkte rødt efter manges mening.

Serie 4 spiller fredag aften klokken 19.00 hjemme mod Hørup/Notmark.


Serie 5 spillede 2. Påskedag hjemme mod BNS. Her endte det med en sejr på 6-2. BUI nettede 4 gange i 1. halvleg ved Jakob Hansen x 2, Jakob Lyng Nielsen og Daniel Rasmussen.

Ved stillingen 4-2 til BUI så det lidt ud som de var tilfredse og skulle have tiden til at gå. men BNS fik et par chancer, som godt kunne have givet noget spænding. Men efter 70 minutter fik Fidon Kelmendi sat en ind til 5-2. Her kom han lidt yderligt omkring straffesparksfeltet, men formåede at få den sat ind i modsatte hjørne og efter 74 minutter slog Jacob Bo Thorup sejren fast med et hovedstød til 6-2.

Serie 5 spiller igen i aften, denne gang ude mod Dybbøl ved forsamlinghuset. kampen starter klokken 1900. Næste hjemmekamp er søndag mod Ensted IF klokken 13.00.

-jørgen.