BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Parkunderholdningen samler flot opbakning i eftermiddag

04-08-2019


Parunderholdningen i Broager i eftermiddag samler rigtig flot tilslutning, og her midt på eftermiddagen har flere hundreder nydt musikken, en øl, det dejlige vejr og de gode relationer. Blandt dem finder vi to veninder, en tilflytter som har taget en veninde fra København med og sat sig i græsset for at nyde musikken og en øl.

- Jeg har boet i området i 12 år on-of, kommer fra Fyn, og er nu flyttet til Broager, fortæller kokken Mette Henriksen, som har valgt bopæl for at være en del af lokalsamfundet. Med sig i dag til parkunderholdning har hun veninden fra København, Christine Scholdt, som er restaurationschef. De kender hinanden fra fælles arbejdsplads på restaurant i Nordsjælland. Til foråret har Mette planer om en længere rejse, så hun arbejder nu freelance og har gode kontakter fra sin læreplads på Fakkelgården og senere på Huset Blom i Sønderborg.

Tirsdag rejser de til Skanderborg. Til SMUK-festival. Dels for at arbejde men også for at nyde musikken, som de gør det denne søndag eftermiddag i parken i Broager.

Afslutter ferien i parken

Et ægtepar fra Darum, Laila og Michael Birkkjar, har taget deres tre børn med tuil parkunderholdningen. De afslutter årets ferie i parken, før de i aften returnerer til Darum og en ny arbejdsdag i morgen.

- Æ komme hernede fra, og vi er vi på camping i Gammelmark. Parkunderholdningen er en god måde at afslutte vores ferie på, siger Laila, som flyttede til Darum for 14-15 år siden og fortsat har familien boede her i området – og den bedste veninde fra gymnasietiden bor fortsat i Broager.

Familien går på scenen

Henrik Hilmer har spillet meget som skoleband i Broager og til parkunderholdninger for år tilbage i Broager og spiller igen om to uger, hvor familiebandet Henrik, Søren og Anders Hilmer for første gang spiller offentligt.

– Men vi har spillet i familieregi i mange år, så vi har da et lille repertoire, vi kan bruge. Måske kender de musikken, men de har aldrig set os sammen før, fortæller Søren, før han går på scenen i eftermiddag til parkunderholdningen og i en time frem til kl. 16.30 er DJ og varmer op til dagens sidste levende musikalske indslag med Dan Grau.  

 

På billedet: Søren og faderen Robert ved parkunderholdningen i aftermiddag. (Fotos: Kristian Pallesen)

Flere end 100 tilskuere har købt spisebillet til afslutningen på årets første parkunderholdning. Det er mere end dobbelt så mange som forventet.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk