BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Per Fromm fylder 60 år

18-11-2020


Per Fromm - runder de 60 år lørdag den 28. november.

Indehaveren af Fromms Autoservice på Brovej i Broager, Per Fromm, fylder 60 år lørdag i næste uge, den 28. november. Men.

Coronaen spænder ben for, at fødselsdagen kan gennemføres med et åbent hus. Så mekanikeren venter med en invitation, til vi har mere normale forsamlings-tilstande i Danmark.

Per Fromm og sønnen Lars driver værkstedet på Brovej 90. Det har fødselaren gjort siden 1994, da han lejede værkstedet. Det er ejet af Q8, som driver benzin-salg og bilvask fra samme adresse.

Hvis helbredet holder, så vil fødselaren gerne blive ved med arbejdet, eller hobbyen som han kalder arbejdet, ti år mere.

Per Fromm har gennem årene haft flere ansatte, men han er rigtig godt tilpas med, at det nu er far og søn. – Det fungerer fint. Vi har en god lille virksomhed med trofaste kunder, og vi har udvidet med udleje af biler. Vi har fem. Jeg har taget udlejningen ind i forretningen som en ekstra service og for at prøve lidt andet, Og vi har da har da biler lejet ud stort set hver eneste dag. Så lejer de en dag, en uge eller et halvt år. Behovene er forskellige, og det går rigtig godt.

 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk