BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Pinsens fodbold-hvad-for-noget

11-06-2019BUI Serie 3 spillede 2. Pinsedag ude mod Sønderborg Fremad. Det endte med at blive en underlig kamp som BUI vandt med 10-1. Det underlige bestod i, at Sønderborg Fremad startede kampen var de 12 spillere, men da de kom ud til 2. halvleg var de nu kun 10. Det skyldtes ikke udvisninger, skader eller andet, men i stedet at 2 mand var taget afsted inden de havde spillet kampen færdig. Som det blev beskrevet af flere BUI ansvarlige var det ikke en Serie 3 kamp værdig.

BUI spillede en fin 1. halvleg hvor de Steffen Schøtt de 2 første mål i det 6. og det 15. minut. Sønderborg Fremad havde mellem de 2 scoringer udlignet på et straffespark i det 13 minut.I det 24. minut ville Mads Hansen også lege med og scorede til 1-3 efterfulgt af Steffen Schøtt med hans 3. mål efter 35 minutter til 1-4. Det var stillingen ved pausen.

I 2. halvleg scorede BUI yderligere 6 gange. "Bisse" (Tobias Bach Iversen 3 gange i det 52. , 69. og 83. minut, Daniel Rasmussen i det 56. , Mads Hansen med sit andet mål i 62. minut og Matthias Lund Hansen i det 77. minut. BUI gik i løbet af 2. halvleg ned i kadance og spillet blev en smule mindre fokuseret, men som Henrik Nygård udtalte ville der heller ikke kunne have været noget at indvende mod en langt større sejr. Men en sjer på en billig baggrund, både pga. de manglende spillere, men også da modstanderen ikke havde noget at byde på, hverken med eller uden 11 mand på banen.

Serie 5 spillede ligeledes 2. Pinsedag mod Hellevad ude. I denne kamp kamp var der ikke meget der lykkedes og spillerne virkede ifølge Philip fra BUI trætte efter en lang sæson, hvor der ikke er mere at spille om i puljen, da oprykningen er forpasset. Resultatet endte med en 7-2 sejr til Hellevad. Målene til BUI scoret af Rasmus Andreassen og Oliver Matthiesen.  

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk