BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Plasticaffald på kirkens jord bliver kørt væk

18-09-2022


OPDATERING:

Søndagens omtale af efterladt plasticaffald og andet affald på en mark mellem Nørregade og Nybøl Landevej, som kirkekontoret Broager menighedsråd ejer, har ført til to reaktioner, som forklarer, hvorfor affaldet ligger der.

Søndag aften bliver redaktionen kontaktet af Ramus Christensen. Han præsenterer sig som en god ven af Christian Jørgensen, der passer jorden, og siger:

- Jeg forstår godt, hvis folk er forargede over at se affaldet ligge på marken. Men det er ikke afflald, vi har kørt til marken. Det er affald, vi er i gang med at køre væk fra marken, for det har ligget i hegnet i flere år. Nu har vi fået det slæbt ud fra hegnet, og så snart det er tørt nok på marken, kører vi det på forbrændingen, oplyser Rasmus Christensen. 

Christian Jørgensen, som passer menighedsrådets mark for den nuværende forpagter, føler sig skidt tilpas.

- Jeg har nu i et par år ryddet op for at fjerne gammelt affald, som har ligget i marken og i hegnet. Det er ikke kun plastic men også f.eks. gamle batterier, vi nu har fået slæbt ud på marken, efter at det har ligget i hegnet i en årrække. Så i stedet for bare at lade det ligge til skade for naturen, har jeg faktisk ryddet op og ikke efterladt noget, siger Christian Jørgensen og understreger, at affaldet bliver destrueret, som det skal!

 

 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk