BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Pokalkamp torsdag aften

23-09-2020HF Nybøl Nors Serie 1 damer spiller pokalkamp mod Bov IF i hallen torsdag aften klokken 20.15. Bov IF spiller i den samme pulje i turneringen, så det bliver allerede i den første gældende kamp i år mulighed for at se niveauet i Serie 1.

HF Nybøl Nor er en overbygning på BUI Håndbold og Sundeved HK. Damerne har de sidste 2 sæsoner bevæget sig fra Serie 3 og op i Serie 1. Desværre er deres oprykning i foråret helt druknet i Covid 19.

Træner Ulrik Franke, Broager, har en målsætning om at holdet skal stabilisere sig i rækken i turneringen frem mod jul. Der er flere udskiftninger i forhold til sidste sæson. Det skyldes, at der er flere der er på vej videre i deres uddannelsesforløb i de større byer. Men der er stadig tale om et godt hold. Dog er der stadig plads til flere spillere med ambitioner om at spille Seriehåndbold. Ifølge Ulrik Franke er interesserede spillere meget velkommen til at deltage i en træning.

Holdet træner hver tirsdag i Sundevedhallen i Vester Sottrup klokken 19.30 - 21.30 og i Broagerhallen om torsdagen 20.00 - 21.30.  

-jørgen
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk