BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Politi-aktion i Vemmingbund i disse timer

24-11-2019


Politi søger spor (Foto: Kristian Pallesen)

Opdatering mandag:

Politiet skriver på Twitter: Der skal afholdes ligsyn efter anmeldelse om en dødfunden ældre mand nær Broager. Der er dog umiddelbart intet, der tyder på, at der er sket en kriminel handling forud for dødsfaldet. De pårørende er underrettet.

Klokken er 12.46 søndag.

En ambulance holder med blå blink på Vemmingbundvej i Vemmingbund. Også en lægebil ankom i formiddag før kl. 11, og siden er flere politibiler kommet til Vemmingbund, hvor de holder på tværs af vejen og har spærret Vemmingbundvej af for trafik helt nede fra vejen til Broager.

Hvad der begyndte med ambulance, lægebil og almindelig patruljevogn er således udvidet til flere politibiler og en hundepatrulje og to politibiler på tværs.

Politiet vagtchef i Esbjerg vil alene bekræfte, at politiet er til stede og er i gang med at klarlægge, om der skal indledes en politimæssig efterforskning. Vagtchefen vil heller ikke bekræfte eller afkræfte, om man er i gang med at undersøge det, der kunne ligne et mistænkeligt dødsfald. En ældre beboer på vejen er ikke set i længere tid.

Nyheden opdateres.

Ikke nogen forbrydelse

Politiet bekræfter nu, at der er fundet en død person i et hus. Broager.dk erfarer, at der er tale om en 86-årig i nr. 92. Politiet har efter timers undersøgelse konkluderet, at der ikke er sket noget kriminelt.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk