BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Politiet griber ind

21-06-2022Politiet vil ikke acceptere, at der skal være en hastighedsgrænse på 30 km i timen på Mejerivej. Det har Erik Lund fået besked om fra Sønderborg Kommune, som reagerede på et tidligere læserbrv og fulgte beboer-ønsker om en lavere hastighedsgrænse end 50 km i timen. 

 

Erik Lund skriver, Mejerivej 7d, skriver i dette læserbrev:

Nu da man er i gang med kloakering i Broager – Mejerivej, Nejsvej, Ramsherred og Sct. Pauli er det en nødvendighed at finde alternative ruter for at komme rundt, og dette medfører selvfølgelig nogle gener.

Den 30. maj 2022 havde Asta Flyvholm Kjær, Busholm et indlæg i BroagerNyt, hvor hun beskrev forholdene, som hun oplevede dem på Mejerivej til trods for 30 km begrænsning.

Den 2. juni 2022 havde Sønderborg Kommunes vejmyndighed en oplysning på broager.dk, hvor de nu tydelig kunne bekræfte en 30 km’s hastighedsbegrænsning for hele Mejerivej og den 20.6.22 opdager jeg så, at skiltene var fjernet. Jeg kontaktede Sønderborg Kommune den 21.6.22 og talte med Projekt og Anlæg, hvor de kunne meddele, at skiltene var fjernet på en ordre fra Politiet.

Jeg kan ikke helt forstå at man kan nedlægge et indkørsel forbudt skilt midlertidigt – og ikke opsætte 30 km skilte midlertidige.

Oversigtsforholdene er meget dårlige, og der er også en SFO som bruges af mange børn dagligt til og fra skole, og uden fortov tillige.

Jeg vil tro, at der kører mellem 200-300 biler dagligt på sådan en lille vej, og der er meget fart på.

 

 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk