BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Pungens forsvinden ”kører” nu i politiets regi

24-08-2018Vi har modtaget:

Af Per Kock, ægtefælle til Kathe, som mistede sin pung i Fakta i Broager.

At miste sin pung som det skete for Kathe er en alvorlig sag.

Pungen var kommet ud af hendes taske og blev derefter fundet i en indkøbskurv i Fakta Broager, af reelle mennesker, og afleveret til en kassemedarbejder, hvorefter den åbenbart er forsvundet.

(Det var torsdag den 9 aug. 2018 kl. ca. 15.00) Via Facebook/broager.dk fik vi kontakt med de ærlige findere.

Mandag morgen den 13 aug. 2018 ca. kl. 8.00 bekræftede butiks bestyreren overfor undertegnede, at pungen var afleveret til Fakta og, at man var i gang med undersøgelser via overvågning og ville vende tilbage senere på dagen. Det skete om aftenen efter en telefonisk rykker.

 

Her blev det bekræftet, at pungen var blevet afleveret. Man bad mig om ro til onsdag hvor et møde med regionsledelsen om sagen, medarbejderen osv. skulle finde sted, hvilket vi overholdt.

 

Jeg har været bortrejst nogle dage, og vores datter har i de dage taget sig af sagen og har været i kontakt med regionschefen, Faktas advokat og butiksbestyreren. Alle har erkendt, at pungen er afleveret. Men pungen er væk.

 

Når man mister en pung, er det naturligt at melde den bortkommet. Vi har selvfølgelig ikke kunnet anmelde en person, vi ikke kender, for at have taget pungen. Derfor har vi måttet politianmelde Fakta, som erkender at have modtaget pungen. Sagen ”kører” nu i politiets regi.

Værdien af pung og indhold løber op i 2900,00 kr. Det kommer vi over, og vi har en del sympati for den medarbejder der modtog pungen. Vi tror også på, at vores lokale butiksbestyrer har handlet inden for de rammer, hun er pålagt.

Men vi er skuffet over Faktas ledelse, sagshåndtering og holdning til forløbet samt viljen til samarbejde med os. Vi har været mangeårig kunde.

Vi er glade og stolte over de personer der har fundet og afleveret pungen. Tak for det.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk