BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Ravsted var ikke til at knække

22-05-2019


Søndag eftermiddag spillede BUI's Serie 5 hold i flot forårsvejr topkamp i deres pulje mod Ravsted IF. Her skulle det afgøres om Ravsted allerede i den første kamp kunne slå hul ned til de nærmeste forfølgere, da de havde fået 3 point med over i slutspillet og mod BUI's 2.

Men allerede inden start var der lidt skepsis i BUI lejren, da træner Søren Vinter udtrykte det som "Mission Impossible", da Ravsted i pokalturneringen havde slået to Serie 3 hold i pokalturneringen, nemlig både Vedsted og Løjt som 1. holdet er i pulje med.

En del af det skyldes, at Ravsted har trukket deres Serie 2 hold, da de har haft spillerafgange til dette hold, men er fortsat med at spille på byens Serie 5. Men som Søren Vinter sagde det, der skulle jo stadig spilles 90 minutter og alt var muligt. Så blev der joket med den efterhånden gamle Skagen - Brøndby kamp hvor favoritten tabte.

Det første kvarter havde Ravsted et lille overtag, men BUI står godt defensivt, selvom Ravsted for spillet sig frem til et par chancer. Efter 15 minutter får Ravsted et gult kort og dermed en 10 minutters udvisning for brok. Efter 22 minutter udnytter BUI dette til at komme foran 1-0 hvor Martin Miang Jensen scorer efter et flot angreb.

Efter 34 minutter får Ravsted udlignet på et flot sololøb næsten fra midten af banen, hvor ingen får stoppet ham. Efter 42 minutter foran 1-2 og har et overtag som er lige ved at give målet til 1-3, men stolpen redder og lige efter igen et skud tæt forbi mål.

Men efter 51 minutter bliver det så til 1-3 på et godt skud som BUI målmanden knap nok når at se helt ude i siden af målet.

Efter 54 minutter 1-4 på en fejl i BUI forsvaret. Men der er stadig liv i BUI og de får efter 58 minutter reduceret til 2-4, da Martin Miang Jensen på et flot gennemspillet angreb skyder på mål og målmanden laver et drop som Malthe B. Johannsen kan trille i kassen.

Men på næste angreb går det galt og Ravsted får scoret til 2-5.

BUI står i perioder for langt tilbage på banen og får kun skabt få chancer. I det 68. minut får BUI så et gult kort og dermed en 10 minutters udvisning. Denne udvisning var det vist kun dommeren der kunne se, for både den Ravsted spiller blev ramt samt deres anfører rystede på hovedet og mente ikke det var til en udvisning. Men belært af deres egen udvisning i 1. halvleg skulle de ikke have sagt mere, da de ellers selv ville kunne blive ramt.

Efter 80 minutter afsluttede Ravsted så målscoringen til 2-6 som endte som kampens resultat.

BUI spillede specielt i de første 30 minutter meget disciplineret og holdt modstanderen fra at score og kom endda foran. Men Ravsted var mere kyniske og scorede på deres chancer og var i perioder et bedre hold som vandt fortjent på dagen. Men sejren blev i hvert fald et par mål for stor på de forsvarskoks som BUI lavede. 

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk