BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Ringrider-gin skal hjælpe økonomien

15-06-2022



Broager Ringridning lancerer igen deres Ringrider GIN for ringrider året 2022.

 

Årets ringridning i Broager den første weekend i juli bliver afviklet efter et par års pause - dog i en lidt reduceret udgave, da der ikke er ringridning om søndagen grundet Tour de France.

Udgifterne er steget markant efter nedlukning under Covid19, samt den igangværende krise på råvarepriserne, som også rammer festen økonomisk.

- Derfor håber vi, mange vil støtte Ringridningen i Broager ved køb af fin-flaskerne, som er produceret af Sønderborg Distillery Aps, lyder opfordringen fra festens kasserer, Rasmus S. Jepsen.

- Vi har brug for støtten, understreger han.

Salget af GIN´en i 2020 og 2021 var en kæmpe succes, og foreningen måtte melde udsolgt i løbet af sommeren.

Vi er taknemmelig for, at der blev solgt så mange flasker. Vores samarbejde med Sønderborg Distillery Aps har været en fornøjelse med hurtig respons, når vi har skulle have lavet flere flasker. De har heldigvis forstået vigtigheden i at kunne levere flasker i hurtigt tempo, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores gin er økologisk, og der er brugt nogle rigtig gode økologiske råvarer i processen. Vi oplevede stor tilfredshed med vores opskrift, og derfor ændres der ikke på den. Vores gin flaske er helt unik – alt er skrevet på sønderjysk på etiketten. Både for og bagside. Vi synes selv, den smager fantastisk og kan både nydes med og uden tonic.

Gin flasken kan købes ved : Amaryllis i Broager, Krogsgaard hestefoder i Broager eller via Broager Ringridnings Facebook side. At salget ikke sker i SuperBrugsen skyldes helt lavpraktisk ifølge kassereren, at flaskerne er uden stregkoder.

Mangler frivillige

Broager ringridning er desværre ramt af mangel på frivillige. Især fredag aften den 1. juli. - Vi lokker med kontante penge til en forening, hvis den melder sig som frivillige. Og til dig, som nu beslutter, at du også kan afse et par timer, ja da kan det være et øl-kort eller gratis adgang til festen. Det aftales individuelt, oplyser Rasmus Jepsen. 

Læs meget mere om året ringridning ved at klikke HER

 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk