BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Så er det op af sofaen fredag

18-11-2019
Søndag eftermiddag kom så den længe ventede start på Futsal sæsonen i 1. Division. Det var som beskrevet en "udekamp" hjemme i egen hal, da modstanderen FCBIH Odense ikke kunne få haltid hjemme.

Efter den gode indsats og det flotte uafgjorte resultat i træningskampen var forventningerne høje hos både spillere, ledere og en del tilskuere.

Men det så nu lidt skidt ud med fremmødet 10 minutter inden kampstart. Som det blev udtrykt af en tilskuer, der havde set træningskampen: "Der mangler da et par stykker".

Men lige inden  kampen blev sat igang vrimlede det frem. Der endte med omkring 125 tilskuere til kampen. De fik en spændende og til tider meget hektisk kamp.

De første 6-7 minutter var det en lige kamp med de største chancer til BUI. Det fortsatte med en mindre overvægt til BUI og efter 10 minutter var det stolpe ud for BUI og minuttet efter forsøgte BUI målmanden sig uden held. FC BIH Odense havde enkelte sporadiske angreb uden scoring.

Efter 15 minutter banker BUI målmanden bolden på overliggeren, men bolden går ikke ind. BUI kom ud over stepperne. Dette forsøgte FC BIH Odense at udnytte og i det 18 minut måtte BUI målmanden lave en stor redning, på en løs chance. Igen lige før pausen fik FC BIH Odense en hovedstødschance som heller ikke gik ind.

0 - 0 til pausen og en spændende, men også hektisk kamp, hvor det mange gange endte med boldtab til begge sider pga. det høje tempo. Hvad ville 2. halvleg bringe ?

Efter 24 minutter blev det til 0-1 til BUI, målet scoret af Jacob Iskov. efter 26 ½ minut 0-2, målet af "Iver" (Nicolai Bach Iversen).

Kampen fortsatte som i 1. halvleg med masser af tempo og fight og var langt hen ad vejen temmelig lige. Efter 31 ½ minut endte bolden i BUI målet, da FC BIH Odense fik reduceret.

Nu var det i den grad spørgsmålet om BUI kunne få lavet det 3. mål eller udligningen kom. Det var chancer på begge sider til at få bolden i nettet uder held og FC BIKH Odense måtte endda i det 33 minut have overliggeren til hjælp endnu engang.

Efter 37 minutter fik en af FC BIH Odense spillerne det røde kort. Han begik sit andet grove frispark og var så hidsig, at han flere gange opfordrede dommeren til at give ham det røde kort i stedet for det gule. Det svækkede dem de sidste par minutter og hjalp i hvert fald ikke  hans holdkammerater.

BUI kunne ikke udnytte overtallet og de fleste havde nok indstillet sig på et 1-2 resultat. Men Jacob Holm opsnappede bolden lige inden lukketid og slog sejren fast med scoringen til 1-3 4 sekunder før tid.

3 point til rygsækken og nu ses der frem til næste kamp allerede på fredag den 22. november igen hjemme i hallen.

Direkte adspurgt efter kampen, om han ikke kunne have scoret målet til 1-3 lidt før mente Jacob Holm, at han havde spillet en mindre god kamp og så var det jo fedt at slutte den med en scoring.

Så endnu en god reklame for Futsal bold i hallen udført af 2 gode mandskaber.

Så snyd ikke jer selv for en spændende oplevelse og som Søren Vinther fra Futsal Supporterne sagde: "Skulle vi ikke se, om vi ikke kunne komme op på 150 tilskuere næste gang ?"

Opfordringen er hermed givet videre.

Så op af sofaen og start weekenden med Futsal bold i hallen på fredag klokken 1900.

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk