BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Så er ringridningen i Broager indledt i det flotteste vejr

29-06-2018


De gjorde det igen - i år med Legolands jubilæum som tema. (Foto: Anders Hilmer Hansen)

I aften fredag blev årets ringriderfest i Broager som sædvanligt indledt med cykelringrideroptoget. Et flot skue og udtryk for en masse menneskers månedlange kreative arbejde for at se bedst muligt ud denne aften.

Der var indslag omkring grænsehegn, VM-fodbold hvor ham i den tyske trøje blev en smule mobbet, Stationskroen der brændte, Loveparade, Trump i flere udgaver, Ulven som tema i flere omgange, Olsen Bandens jubilæum, Royal Run, Oktoberfest, Broagerhus og meget mere.Og holdet på 14 fra Højløkke vandt med et indslag om Legolands 50 års jubilæum. Det er anden gang, at Højløkke vinder tre år i træk. Fantastisk FLOT. Se omtalen af dem på dette link

Der var virkeligt tænkt tanker og lavet et større forarbejde. Imponerende syn og og udtryk for livsglæde både blandt deltagerne, men også i den grad blandt publikum. Børnene og andre barnlige sjæle fik også samlet en enkelt karamel eller 2 sammen til fortæring her og nu og nok også lidt senere. Ellers ender det nok med mavepine.

Der er nok en enkelt eller turist eller to, der har tænkt lidt som Obelix: "De er gale de Brouringer", men forhåbentlig med et smil på læben. En helt normal fredag i Broager var det i hvert fald ikke.

Der var stillet en lastbil på tværs ude på C. H. Clausens Vej, da optoget startede. Flere snakkede om, om det mon var terrorsikring, eller om det var nemmere at håndtere end at sætte en enkelt eller to personer på hjørnet til at regulere trafikken. Svaret blæser lidt i vinden, men nogen tænker, at det kunne være et påbud fra politiet.

Ringrider-weekenden i Broager har fået en fantastisk start.

Dommerne var på en vanskelig opgave med at prioritere rækkefølgen. Den blev:

Nr. 1. Legoland (Højløkke)

Nr. 2 Team Carsten - Stationskro

Nr. 3 Trump

Nr. 4 Mount Nejs -Love Parade

Nr. 5 Braue Badehotel

Nr. 6 Alice i Braueland

 

Ved galgerne var det derimod let at kåre vinderne::

1. Vildsvin med 19 ringe 

2. Ludde og Co med 18 ringe 

3. Æ rie piche 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk