BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Samarbejde med Gran og Grin

05-11-2020


Det er ikke juletræer men pyntegrønt, samarbejdet drejer sig om.

Fra på mandag vil der være en bod med pyntegrønt placeret ved hovedindgangen til Broagerhus, hvor der så kan købes bundter med frisk pyntegrønt, oplyser formanden for Broagerhus, Erik Krogh, som er gået i samarbejde med Gran og Grin om denne nye mulighed for indkøb.

- Gran og Grin er en virksomhed hvor vi planter, passer og plejer juletræer. Vi sørger for, at de har rødderne godt plantet i jorden, at de har plads til at udfolde sig og de står med rank ryg og kan se langt ud over Flensborg Fjord med troen på fremtiden i behold. Nøjagtig som vi tager os af unge mellem 18 og 30 år, der har det svært og har brug for hjælp til at komme videre. Det hele foregår i plantagen og deraf kommer navnet på virksomheden. – Der skal være plads til smil og latter 😊 – det er virkelig noget der batter 😊, fortæller Hans Jørgen Skjoldgaard fra Gran og Grin. 

Gran og Grin har de senere år siden sponsoreret juletræet, der står foran Broagerhus fra sidst i november frem til nytår, og det er vi taknemmelig for siger Erik Krogh.                     


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk