BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Sebastian: Alt udsolgt

28-05-2019Kulturmåneden slutter i aften onsdag med fulde huse til koncerten med Sebastian. – Den sidste af 400 billetter er solgt. Vi slutter på den måde af med et flot punktum, efter at vi til de tre øvrige arrangementer i maj har haft 250-350 besøgende, fortæller talsmanden for kulturmåneden, Jørn Lehmann Petersen.

Med den flotte opbakning i aften på Cathrinesminde Teglværk ser det også ud til, at kulturmåneden økonomisk løber rundt, selvom det ifølge Jørn Lehmann er en stadig større udfordring at finde sponsorer.

- Alligevel er vi i gang med at kigge på kulturmåneden i 2021, fortæller Jørn Lehmann. – Jeg har taget kontakt til Lis Sørensen, og måske lykkes det. Jeg har også taget kontakt til RockNalle igen. Kan kan optræde sammen med Michelle Birkballe, så vil det være rigtig godt.

Det stærke ved os er, at vi har haft mange rigtig store navne, som fortæller om konceptet og oplevelsen ved at optræde for et koncentreret publikum.

Et sjovt eksempel er, at jeg snakkede med Sebastians lydmand og nogle praktiske spørgsmål, og så nævner jeg, at det går forholdsvis godt med billetsalget, og at det jo også er vigtigt for os, fordi Sebastian jo ikke er helt billig.

- Men du tjener jo også på øl-salget.

- Nej, vi sælger ikke øl og vand.

- Hvad gør I ikke?

- Nej, folk får en kaffepunch og en fedtemad i pausen, og det er med i prisen.

Så blev det fuldstændig tavshed i den anden ende af røret, indtil han udbryder: Det har jeg f…. aldrig hørt om før!

- Nej, og derfor er der en helt speciel stemning. Folk er hverken berusede eller højrøstede. Der er en intens stemning.

Kulturmåneden på Cathrinesminde har fundet sted hvert andet år siden 1994.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk