BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Serie 1 i fodbold har hjemmekamp søndag

11-09-2020


Serie 1 spillede i sidste weekend ude mod Kolding Boldklub. Her skulle det vise sig, om de sidste par kampes nederlag kunne vendes til sejr.

Cheftræner Rene Østerlid gav inden kampen udtryk for, at det kunne gå begge veje og at det ville blive en svær udekamp.

Men det så spillerne ikke ud til at tænke over i store dele af kampen. De spillede en god kamp og specielt i 2. halvleg viste de en flot gang fodbold ifølge cheftræneren. I mange presede situationer blev bolden spillet rundt og ud af de pressede situationer i stedet for de lange bolde fremad.

Efter 57 minutter kommer BUI foran, da "Ø" (Nicklas ØSterlid) får scoret og 6 minutter efter kommer BUI foran 0-2 ved "Iver" (Nicolai Bach Iversen).

Det ser rigtigt godt ud for BUI, men så ender det  galt. Efter 75 minutter får Kolding reduceret til 1-2 efter et hjørnespark. I hvert fald efter linievogterens mening, der dømmer mål og dommeren giver ham ret og godkender det. Cheftræner Rene Østerlid udtalte , "Det var vist kun liniedommeren, der kunne se den bold var inde", da "Ø" (Nicklas Østerlid sparkede bolden væk fra linien. 

Efter scoringen pressede Kolding for en udligning, men i mange pressede situationer blev bolden spillet rundt og ud af situationen i stedet for de lange bolde fremad. Men lykkens gudinde var ikke med BUI denne søndag i Kolding. For 3 minutter ind i overtiden fik Kolding udlignet til 2-2.

Så i stedet for de 3 point endte det med et enkelt i sækken hjem til Broager. 

Men kampen viste meget godt spil og god moral, der kan tages med i de kommende kampe.

Flere BUI supportere var taget med til Kolding og takken blev udtrykt således af cheftræneren på Broager Supports FB side: "Det lød simpelthen fantastisk med jeres trommer på tribunen, og man skulle tro vi var på BUI’s hjemmebane  [⚽️] . Det bedste udtryk fra jer idag var “Solen skinner på en vinder". 
Næste kamp er allerede søndag eftermiddag klokken 1445 hjemme mod Bramdrupdam GIF. Den kamp skal vindes, da modstanderen ligger lige bag BUI i bunden af gruppen.

Så kom ned og støt drengene. Vejret ser ifølge DMI ud til at holde tørt og op til 19 grader.

Serie 5 spillede lørdag ved  Grænsehallerne i Kruså mod Bov IF. Det blev en kamp som træner Ole "El" Jensen gerne vil glemme hurtigst muligt.

BUI blev resultatmæssigt kørt over med 5-0. Men cifrene taler ikke helt sandt, da BUI spillede en fornuftig kamp.

Det var det bedste hiold BUI endnu havde mødt, men det var i den grad igen et meget defensivt hold der var modstanderen.

BUI havde deres chancer, dog ikke så mange som i de sidste kampe. Men endnu engang var effektiviteten foran mål ikke noget at skrive hjem om.

Bov havde de 2 kampafgørende spillere, 1 som iscenesatte den anden og han endte med at score 4 af de 5 mål. Det lykkedes ikke forsvaret at få lukket denne spiller ned og så gik det som det gik. 

Men træner Ole "El" Jensen er dog fortrøstningsfuld til de kommende kampe. Det endte med, at BUI fik 2 point med over i oprykningsspillet i modsætning til sidste år, hvor de ingen fik overført.

Nu er der brudt om og oprykningsspillet starter i næste weekend den 19. september hjemme mod Hørup/Notmark. Det kan blive lidt af en gyser, da modstanderen også har fået 2 point med over.

Hjemmekampene bliver lagt ud i kalenderen på broager.dk i løbet af weekenden.

-jørgen.