BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Serie 1 vandt på hjemmebane

14-09-2020


Foto: Jørgen Michelsen)

Så nåede BUI til sidste kamp i første halvdel af sæsonen. Kampen stod søndag hjemme mod Bramdrupdam GIF. En kamp der ikke måtte tabes, da modstanderen ligger lige under BUI på sidstepladsen i puljen.

Dagens modstander havde endnu ikke smagt sejrens sødme og det havde BUI drengene ingen intention om at give dem denne søndag eftermiddag. De virkede skarpe og fokuserede under opvarmningen. Spørgsmålet var så, om det kunne omsættes på banen, for der har i et par kampe været de små marginer, der ikke gik BUI's vej.

Det blæste en del ved kampstart og vinden gik på langs af banen. Bramdrupdam fik medvinden i første halvleg. I den første periode af kampen, har Bramdrupdam teten og havde efter 7 minutter 2 store chancer, som bliver nlokeret af BUI forsvaret.  Efter cirka et kvarter kommer BUI bedre med  kampen, da de får den ned på jorden og kombinerer sig frem.

Men livet er ikke altid retfærdigt og fodbold slet ikke. Så efter 18 minutter. Bolden bliver sendt ind i straffesparksfeltet fra BUI's venstre forsvarsside og efter parering lander den hos en Bramdrupdam siller, der kan skubbe den ind til 0-1.

BUI forsøger at slå igen og efter 21 minutter går et langskud efter hjørnespark lige forbi. BUI kæmper videre og efter 23 minutter begår Bramdrupdam straffespark på "Iver" (Nicolai Bach Iversen). Han skyder selv og sætter den sikkert ind til udligningen 1-1.

BUI fortsætter det målsøgende spil og er tæt på i flere situationer. Efter en halv time bliver en BUI spiller løbet ned i straffesparksfeltet og hjemmepublikum var ikke i tvivl om at der igen skulle dømmes straffespark. Men nej, den lille marginal i skikkelse af dommer og linievogter mente ikke at det skulle dømmes. Frem til halvleg stod der BUI på resten med flere store chancer, men ind ville bolden ikke.

I pausen fik udskiftningsspiller Lukas Hansen lige et par ord med på vejen af Serie 5 træner Ole "El" Jensen. "Lukas, du skylder et mål fra sidste kamp", Mere om det senere. 

Efter 53 minutter får BUI et gult kort og dermed en 10 minutters udvisning. Men denne chance kunne Bramdrupdam ikke udnytte. De havde nu fået modvind og det håndterede de ikke særligt godt i flere perioder.

Efter 65 minutter får BUI frispark og på indlægget får målmanden pareret, men en BUI spiller er efter dommerens vurdering blevet skubbet og dømmer straffe.
"Iver" tager igen straffesparket og sætter bolden sikkert ind og dermed 2-1.

Efter 72 minutter bliver bolden sparket væk fra Branḿdrupdams mållinie, så chancerne var der til at øge yderligere, men uden held.

Efter 73 minutter laver omtalte Lukas Hansen et gennembrud og scorer til 3-1. Så blev den forventning indfriet.

Efter 80 minutter et godt skift fra højre side og et godt indlæg som Kasper Andreassen header flot ind.

Som det blev oplevet på tilskuerrækkerne, "Den lille spinkle spiller hopper højest og laver målet".

I den resterende del af kampen blev det til flere gode BUI chancer, men yderligere scoringer må vente til næste kamp.

Efter kampen gav målscorer til 4-1 KAsper Andreassen udtryk for, at det var mærkeligt at score, det var vist hans første og "Så vidste jeg slet ikke hvordan jeg skulle fejre det". 

Han fik et par tips af holdkammeraterne i omklædningsrummet efter kampen og de må gerne afprøves i anden halvdel af turneringen.

En fin sejr og 3 point, det styrker selvtilliden og gejsten til de kommende kampe. Cheftræner Rene Østerlid var mere end tilfreds efter dagens kamp og glædede sig over spillet og de 3 point. 
Serie 1 spiller næste søndag hjemme mod Seest klokken 1445 på SUS Park. Her er der efter tabellen tale om en top mod bund kamp, da BUI ligger næstsidst og Seest på 3. pladsen. Men Seest forspring er "kun" på 2 point.   Det viser i den grad hvilken tæt gruppe der er tale om. De eneste 2 hold der har skilt sig ud er Egen der fører suverænt og endnu ikke har tabt og Bramdrupdam der ligger på sidstepladsen endnu uden sejr.

Serie 5 spiller lørdag hjemme mod Hørup/Notmark klokken 1600 i et topopgør.  Begge hold starter med 2 point, som de har taget med over fra grundspillet. Så her kan der blive slået et lille hul til nærmeste forfølger i oprykningsstriden. Alle andre hold starter ud med 0 point.

Så kig forbi SUS Park enten lørdag eller søndag eller tag hele pakken og se hvad drengene formår på den grønne plæne. Det er både hyggeligt og ofte også spændende at se på.

-jørgen.


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk