BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Serie 3 har stadig chancen for direkte oprykning

23-09-2019
Der har været lidt stille omkring BUI fodbolden i den sidste tid. Men nu er tiden kommet tll en opsamling, nu hvor sæsonen er godt i gang.

Serie 3 holdet er halvvejs igennem efterårssæsonen og er lige startet på returkampene. De ligger nr. 2 i deres pulje og har stadig en god chance for at spille med om den  direkte oprykning. Desværre tabte de ude mod Nordals i topkampen for et par runder siden, hvilket gør det lidt vanskeligere og dermed er 3 point efter Nordals. Lundtoft ligger lige nu nr. 3 a point med BUI, dog med en dårligere målscore. 

I oktober har BUI både Nordals og Lundtoft hjemme og kan forhåbentlig få de nødvendige point til at sikre den direkte oprykning.

I weekenden stod den hjemme mod Bylderup/Bov, hvor der skulle 3 point til og gerne med en masse mål, da målscoren i den tætte kamp i toppen af puljen kan blive afgørende for oprykningen.

 I det første kvarter af kampen var det en lige kamp med en lille overvægt til BUI. I det 16 minut kom BUI foran 1-0 ved Anders Jensen. Overvægten fortsætter, men Bylderup/Bov har flere chancer,der dog ikke bliver rigtig farlige.

Efter 25 minutter får Bylderup/Bov en 10 minutters udvisning, som BUI dog ikke kan omsætte til yderligere scoringer, selvom det i det 29. minut er stolpe ud for hjemmeholdet. Bylderup/Bov kunne ånde lettet op. Der er flere store chancer til BUI, men ind ville bolden ikke.

Efter 42 minutter får Bylderup/Bov yderligere en 10 minutters udvisning, som denne gang bliver udnyttet i det 44. minut ved Kristoffer Vinther på en ripost.

Spillerne går til pause med en fortjent BUI føring, der kunne og burde have været større.

2. halvleg starter med BUI dominans og den ene store chance efter den anden. Flot spil, hvor hele banen bruges til at få boldet ført frem og forsvaret splittes. Det er  ofte over højre fløj en del af chancerne skabes. 

I det 60. minut får Bylderup/Bov en chance som stryger kort forbi trekantsammenføjningen. Er de ved at vågne op ? Flere tilskuere snakker om, at det kan blive spændende såfremt der reduceres.

Men det  bliver en kort opvågnen, da BUI allerede 2 minutter efter på et flot gennemspillet angreb får øget til 3-0 ved Nicolai Bach Iversen. Nu virker det, som om kampen skal lukkes, en gang for alle. I løbet af yderligere 2 minutter bliver det til 4-0, da udeholdet er søgt op til et frispark på BUI's halvdel. På modangrebet bliver de overløbet af Kristoffer Vinther, der scorer sikkert. Yderligere 2 minutter senere igen Nicolai Bach Iversen til 5-0 og i det 66. minut til 6-0 på mål af Kristoffer Vinther.

I det 86. minut udnytter Christian Nielsen er straffespark til slutresultatet 7-0.

Resultatet med 3 point og + 7 til målscoren er et fint resultat. Men havde den endt større ville det ikke have været ufortjent. Men BUI når at få 2 udvisninger mere i slutningen af kampen (69. minut og 86. minut) hvilket ikke gør det nemmere.

Næste kamp er ude mod Dybbøl søndag den 6/10 klokken 16 inden de den 12. oktober klokken 14 hjemme tager mod Lundtoft.

Serie 5 kvalificerede sig til oprykningsspillettil Serie 4 og er startet godt ud. De vandt i den første kamp ude 4-2 mod BNS.

Målene scoret af BNS (selvmål), Nicolai Steen og 2 x Nichlas Lyck.

Næste kamp for Serie 5 er ude i morgen tirsdag mod Midtals klokken 1900 i Ketting.    

-jørgen.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk