BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Serie 5 holdet fortsætter med at vinde i deres pulje

23-08-2020Fredag aften skulle de møde Hovslund GF hjemme på SUS Park. Her havde mange mennesker indfundet sig for at støtte holdet.

3 point skulle i hus og de var på intet tidspunkt i fare. Men alligevel lurede muligheden til helt til sidst.

For som i sidste weekend havde holdet mere end svært ved at score selvom de vadede i chancer, Selv en som det blev kaldt 200% chance lykkedes det at få forbi målet.

Efter 11 minutter kommer BUI foran ved Jakob Hansen. 

Det offensive spil blev fortsat efter scoringen , men meget af spillet blev kørt ind over midten, hvor Hovslund så ud til at have bygget en betonvæg med 10 mand bag bolden. 

Efter 32 minutter blev det til 1-1 på Hovslunds første chance overhovedet. BUI blev lidt chokket, men fortsatte det offensive spil og ramte overliggeren kort efter og det fortsatte med at brænde på foran Hovslunds mål.

Lige inden pausen måtte BUI målmanden gribe godt ind, da der opstod en løs chance til Hovslund. 

Chancerne fortsatte i næsten minuttakt, men ind ville bolden ikke.

Efter 68 minutter får BUI scoret til 2-1 på en returbold, hvor målscorer Malthe Johannsen får sat en returbold i mål efter eget oplæg.

I det 73. minut fik Hovslund en løs chance efter en målmandsfejl, men det reddes.

Efter 79 minutter får BUI tilkendt et straffespark, men det brændes og kampen ville være lukket helt.

Hovslund havde 3 chancer i hele kampen og scorer på den første, men ellers havde de ikke noget at byde på. Men faren var, at en løs chance som ved udligningen kunne have vendt kampen på hovedet. Så sejr og 3 point, men hvis kampen var endt med en difference på 6-7 mål havde der ikke været noget at sige til det. 

Fin kamp af BUI, men der skal i de kommende kampe mere skarphed og lidt held til at udnytte det hav af målchancer, de gang på gang skaber.

Næste kamp er på tirsdag klokken 1900 hjemme på SUS Park mod Kværs/Tørsbøl IF UIF som kan betegnes som en topkamp. Holdene ligger som nr. 1, BUI, og nr. 2 ohbegge hold er ubesjerede.

SÅ kig forbi på SUS Park på  tirsdag og se drengene fortsætte mod oprykningsspillet og en mulig oprykning til Serie 4.
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk