BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Serie 5 rykker...

28-09-2019


Som fremgår af overskriften rykker byens Serie 5 hold lige nu. I øjeblikket op på en 2. plads  i tabellen og i søndagens topkamp ude mod nr. 1 Sønderjysk BF kan de med en sejr overtage førstepladsen.

Dette selvom grundspillet i perioder ikke var alt for godt resultatmæssigt og de dermed ikke fik point med over i oprykningsspillet. Men på den anden side betyder det jo ikke noget, så længe de vinder.

I tirsdagens udekamp mod Midtals oplevede tilskuerne en jævnbyrdig kamp hvor BUI kom foran 1-0  efter 39 minutter. Målet scoret af "Dolle" (Christoffer Bach Iversen).

I 2. halvleg får  Midtals allerede udlignet efter 46 minutter. Lidt af en kold dukkert for BUI og efter 57 minutter bliver det værre endnu, da Midtals kommer foran med 2-1. Kampen er stadig jævnbyrdig, men BUI fortsætter med at søge deres chancer og står sammen som et hold. Det giver pote efter 84 minutter, hvor Tobias  Nielsen får udlignet. 2 minutter efter får Midtals en 10 minutters udvisning og dette overtal kan BUI i det 88. minut  udnytte til at få netmaskerne til at rasle og komme foran med 2-3. Resultatet holder kampen ud og 3 point med i rygsækken til Broue.

Flot kamp og endnu bedre resultat.

Efter kampen skriver Cheftræner Rene Østerlid "Det var en god og spændende serie 5 kamp. Fedt at se i kæmper til det sidste og tror på  kunne vende kampen, hatten af for det."

Anfører Philip Thorngrim skriver "Klasse indsats idag drenge ! Fandme en fornøjelse at være en del af dette" og efterfølgende har han fortalt, at hjemmeholdets træner efter kampen sagde, at det var BUI holdets gejst og tro på at kampen kunne vendes, der gjorde at sejren og de 3 point landede i Broue.

Som skrevet ovenfor er næste kamp i morgen søndag på banen ved Humlehøjhallerne i Sønderborg. Kampen starter klokken 1400. Så kig forbi og se om der skal rykkes yderligere i tabellen og forhåbentlig lægges yderligere fundament på vejen til Serie 4. 

FC Sønderborg, som BUI samarbejder med og afgiver spillere til, har vundet deres første kamp i denne sæson. De ligger sidst, men vinder alligevel over puljens nummer 2 Horsens med 4-2. I denne kamp var der 6 BUI spillere med, så mon ikke de har været med til at gøre en forskel ?
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk