BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Sidste forårsopvisning ???

14-04-2023


Den sidste søndag i marts holdt BUI Gymnastik deres traditionelle forårsopvisning.

Spørgsmålet er, om det bliver den sidste. Men mere sidst i denne artikel efter de gode oplevelser.

For denne søndag havde 200 betalende voksne og en masse unge mennesker under 16 år fundet vej til Broagerhallen, De skulle se, hvad holdene havde brugt vinteren på.

Der blev rigtigt gået til den lige fra de helt små over opvisningsholdet og til det afsluttende punkt, hvor trænerne skulle i ilden. I løbet af kun 3 gange havde fået sat et program sammen. Det var egentlig ikke planlagt, men skyldtes  et forslag fra en af trænerne, og så måtte det jo naturligvis gøres.

Der var god opbakning til de medvirkende gymnaster og de fik på bedste vis vist hvad de havde arbejdet med i løbet af vinteren.

En af de unge piger fik ikke tingene til at gå helt efter planen og blev ked af det og trak ud til siden. Men hurtigt var flere instruktører henne og muntre hende op. Hun kom tilbage og fik afviklet det resterende med et smil på læben. Godt gået af alle parter.

Et fint arrangement, som også var afslutningen på sæsonen. Den nye starten omkring 1. september.

Men inden arrangementet sluttede fik tilskuerne først en tak for fremmødet af formand Else-Marie Tofts og herefter oplysning om, at bestyrelsen allerede var ved at skulle kigge på planlægningen af arrangementet i 2024. Men det kunne blive en udfordring, som skrevet i overskriften. For BUI gymnastik mangler instruktører efter sommerferien. Flere er på vej videre i forbindelse med uddannelse og lignende. Uden instruktører ingen hold og uden hold ingen forårsopvisning.

Bestyrelsen arbejder på sagen, men frivillige som i mange andre sammenhænge hænger ikke på træerne. Formand Else-Marie Toft håber det bedste for at kunne byde på flere gode tilbud og oplevelser i eftersommeren og vinteren 2023/2024. 

Så har du tid, lyst og erfaring med at træne gymnaster hører formand Else-Marie Toft gerne fra dig på telefon 4017 8686.
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk